• maxtor

Vzhledem k tomu, že omotávka na mé silničce už dosluhuje, chtěl bych si udělat radost a koupit si nějakou novou a pokud možno hezkou a pohodlnou. Můžete mi někdo poradit?? Dělají se i carbonové „špunty“ do konců oblouků?? Na netu jsem žádnou větší nabídku omotávek nenašel. Budu vděčný za každou radu.

0 0
    • Lance  

ja kupoval cervenou a myslim, ze to byla znacka SELEV

0 0
    • kubad  

Levné, dobré a funkční dělá Pells. Kluci si je pochvalují. www.pells.cz

0 0
      • maxtor  

Pellsku mám právě teď. Není špatná, ale chtěl bych zkusit něco jiného. Každopádně díky za typ.

0 0
        • Lance  

jo tak tady, fakt je dobra a prijemna na omak: www.zamo.cz/…ky/7425.html

0 0
          • maxtor  

Mě se líbí omotávky od Cinelli, ale nikde pořádně nemůzu najít žádnou nabídku kromě tohoto:

www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

Hlavně nechci nic barevného. Chci nějakou černou.

0 0
            • kubad  

Cinelli vozí maxcursor :-)) www.maxcursor.cz/index.php?… úplně dole

0 0
              • maxtor  

Dáky Kubo, přesně to jsem hledal!!!!

0 0
              • maxtor  

Kubo, ještě jedna otázka. Na Maxcusoru píší, že mají i prodejnu v Břeclavi. Stojí to zato se tam vypravit nebo se s nima raději dopředu domluvit, aby tam měli to, co člověk potřebuje? – nechce se mi jen tak dupat 50 km tam a 50 zase zpět.

0 0
                • yetti  

Ja jsem od nich kupoval predstavec na dobirku a domlouval jsem se s nima po telefonu, byli velmi vstricni a druhy den jsem mel predstavec v Plzni. Takze kdyz jim zavolas, tak se s nima urcite domluvis.

0 0
                • kubad  

Tu prodejnu má kamoš :-)) mám ji 200m. Pokud vím že nějaké Cinelli omotávky tam má – pokud písneš jakou chceš zjistím ti to.

0 0
                  • maxtor  

Díky – oběma, chtěl jsem černou s imitací carbonu a podložky Gel AVS. Kdyby jsi to zjistil, bylo by to super, ale kdyby ti to mělo dělat nějaké problémy, tak se na to vykašli. Už jsem jim psal, tak čekám, jestli mě odpoví. Do Břeclavi bych se projel. Jen se mi nechce po té cestě (od UH. Hradiště)

0 0
                    • kubad  

Petr je v práci od 10. Zavolám mu a dám ti vědět jestli je má.

0 0
                      • maxtor  

Díky.

0 0
                        • kubad  

Tak tu černou omotávku má skladem 300Kč Ty gelové podložky ne – skoro nikdo to nechce. Na objednávku do týdne. Udělěj si výlet :-)) je tam od 10 do půl 6

0 0
                          • maxtor  

Díky Kubo, příští týden se asi projedu. Tento týden mi to nevychází. Ty gelové podložky nemusí být špatná věc. Možná že ale poslouží stejně kus gelové omotávky pod samotnou omotávkou v místě úchopu.

0 0
        • Uža  

Co tohle? www.fullspeedahead.com/fly.aspx?… Jinak kámoš chválil gelovou od Authoru.

0 0
          • maxtor  

Mě se nejvíc zamlouvá tahle nabídka

www.cinelli.it/…ori_2006.pdf

U nás chtějí na koloshopu za omotávku Cinelli 300 – to není až tak moc. Na recenzích na zahraničních serverech tyto omotávky vynášeli do nebe.

0 0
          • yetti  

Jenom to neee. Mam to ted na kole a je tvrda, tenka a co je nejhorsi: je to rovna paska. Zatimco vsechny omotavky co jsem mel (RaB, BBB, Cinelli, Pells) byly uprostred nejtlustsi a k okrajum se ztencovaly, takze pri namotani se prekryvaly temi tencimi okraji a omotaka byla hladka. Kdezto FSA jsou vsude stejne tlusty a omotavka je pak hrbolata. Takze FSA nebrat !!!!

0 0
            • marhi  

Tak pozor. Nemáš tak úplně pravdu. FSA je sice jako hrbolatá ale o to líp se drží v dešti. Když omotávka navlhne tak klouže každá. A díky těm vystupujícím logům se to líp drží. Jen se to hůř namotává.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse