Mam na ebay vyhlidnutej ram, ktery neni nastrikanej – jedna se o hlinik tak jak je. Poradi nikdo jak muzu ram sam nastrikat, pripadne kde by mi to udelali v Praze a blizkem okoli a za kolik. Diky!
Mam na ebay vyhlidnutej ram, ktery neni nastrikanej – jedna se o hlinik tak jak je. Poradi nikdo jak muzu ram sam nastrikat, pripadne kde by mi to udelali v Praze a blizkem okoli a za kolik. Diky!
tak jinak. pokud ti ma poradit nIkdo tak ti asi nIkdo neporadi. mozna ti poradi nEkdo ale nIkdo urcite ne.
to je horsi jak ve skole:/
to ja jenom tak. takhle ta veta nedava smysl. ted uz si to urcite budes pamatovat :-)
jo, dostal jsi nabacáno na zadeček, uličníku
Zkus nejakou autolakovnu…
Moc bych ti to nedoporučoval, protože profesionální nástřik tě vyjde pomalu dráž než nový rám. Sám bych ten rám nestříkal.
Takze jsem nelenil a odpovidam sam sobe:-) Zavolal jsem do Duratecu a rekli mi, ze je to mozne nastrikat u nich pokud se jedna o hlinik. Jedna barva stoji 600 Kc a lak 300 Kc. Ram je mozne odevzdat v Prazske prodejne a tam si ho take pozdeji vyzvednout.
A je v tom i práce a všechno ostatní kolem? Připadá mi to nějaké levné. Pokud je to pravda, tak jdi do toho.
Spojili me tam primo s reditelkou takze to pravda asi bude:-) Je to mozne v barvach, ktere oni sami pouzivaji. Foto ramu v priloze – povrchova uprava je ale raw hlinik. Cena 99 EUR plus 22 EUR postovne (bez tlumice, ktery je na fotce).
Není to náhodou jednočep od spyderu.Ti jinak dělaj taktéž svoje nástřiky.
Plny nazev ramu je: Droessiger Fully Rahmen SP 05 Modell 2005 Ram je samozrejme made in Taiwan Znas ten ram ze zkusenosti nebo si o nem neco slysel?
Ne jen jsem ho zkouk na netu a nechal si poslat nějaké fotky.
.
..
Ty ramy jsou si velmi podobne ale ne stejne.
PS. Ale jak tak koukám, tak jsem se splet, je to trochu jiný rám.
no když ho máš okolo 3,5 tis bez tlumiče.není lepší už s nástřikem za 5 tis od Spyderu, a můžeš si vybrat barvy, kombinace, nápisy?
kde ho maji?
no kdysi je prodával rovnou spyder na www.spyder.cz a nedávno jsem viděl nabídku na www.koloshop.cz
nech to tak, jak to je, ne? vypadá pěkně
Ram, ktery muzu koupit nema stejnou barvu jak ten na fotce ale je jak jsem psal „sirovy“ hlinik.
není to nějaká jedovatá sloučenina? Sírový hliník… hmm
Jeste ma lakovnu Bares…sidli v Brandyse nad Labem…ceny myslim slusny…podivej se nekde na netu, nebo mu zatolej, tel. v kazdym Velu v adresari…
zmena byrvy u cyklo bares me prisla myslim na 700 vcetne odstraneni staryho, takze bych zkusil www.cyklobares.cz, je to v brandejse a kdyz nebudes chtit piskovat, tak myslim ze pude cena este niz
Nevíš náhodou, (nebo kdokoliv) kolik u nich stojí JENOM odstranění barvy, popř kdo kde to dále dělá? Mám doma dětský kolo, kde je pod průhledným lakem čistý chrom. A protože se ten lak loupe, tak by neškodilo ho sundat, přičemž další lakování je zbytečný, maximálně čirým lakem by to mělo smysl. A pak ještě jestli odlakovací lázeň neškodí tomu chromu, ale to by snad nemělo vadit, co vím, tak chrom žerou spíš kyseliny.
Dá se koupit tzv. Odstraňovač nátěrů a tím očistíš od staré barvy nebo laku cokoliv. Mám s tím dobré zkušenosti. Prodává se to v pechovce a stojí to (nebo spíš před pár lety stálo) asi 50 Kč.
Ale jo, na to stačí dokonce i obyčejnej louh z drogerie. Už jsem
odlakovával i nějakej nábytek. Je to ale blbá práce, takže kdyby to
někde dělali za rozumnou cenu, tak bych jim to raději zaplatil.
Zatím vím o nějaký dílně mimo Pr. kde dělaj hlavně nábytek, ale jsou
ochotný vzít i kola. Bohužel chtějí skoro kilo jenom za to, že plácnou
rám do vany s louhem, takže takový darmožrouty sponzorovat nehodlám. (to
JMT -pochopitelně nemám zájem o pískování)
ale ma to hacek, zatimco v louhovne ti to udelaj za tri kila bez prace do druhyho dne, tak s „barvozroutem“ dneska zaplatis kilo a pak ztravis pul dne natiranim a seskrabovanim laku. jenom blbou kejvacku z RB sem delal asi 4 hodiny…
ale ma to hacek, zatimco v louhovne ti to udelaj za tri kila bez prace do druhyho dne, tak s „barvozroutem“ dneska zaplatis kilo a pak ztravis pul dne natiranim a seskrabovanim laku. jenom blbou kejvacku z RB sem delal asi 4 hodiny…
To se mi nezdá. Já jsem takhle taky jednou „čistil“ rám (stará eska) a dělal jsem to max. hodinu. Musíš to setřít dřív než to úplně zaschne a pak dočistit acetonem nebo něčím podobným. Pokud máš ale louhovnu za domem a stojí to 3 kila, nechal bych si to udělat.
byla to cerna barva od F. Mrazka a chtel sem ten lak dat dolu tak aby nebylo poznat ze nekdy nalakovanej byl. zaschnout sem to nenechaval, naleptanou cast sem setrel spachtli a docistil dratenym kartacem a protoze vrstva byla docela velka, tak sem toi musel nekolikrat opakovat. kazdopadne to nejde tak jednoduse, jak sem si predtim predstavoval – teda pokud mas barvu dostat ze vsech zahybu a zakouti – proste pokud to delas peclive.
Navíc, pokud je to jen lak na chromu, jak píše jzbytovsky, tak to půjde dolů samo.
Hmmm, tak to v zime budu ladit sjezdaka :-)