Jak predelat kolo se 7 pastorkama na 8 pastoruku??
Jak predelat kolo se 7 pastorkama na 8 pastoruku??
??? Ještě jsem neviděl kolo ani s dvěma pastorkama,na co by jich tam měl 7?
dyt je to brzda :D
Novy naboj, alebo aspon volnobezku, no ta stoji viac ako naboj :(, kazetu, radenie. A ked nova kazeta, tak aj retaz. To by malo stacit, hoci mi pride nezmysel nieco ako 7 kolo upgradovat na 8, stoji to zbytocne vela penazi.
presne tak .. ja si delal sice srandu, ale nevidim extra duvod prechod ze 7 na 8 .. podle me je lepsi pockat a prejit na jine kolo pac rozumny 21ky (ktery by stalo upgradovat) se delaly tak do roku 97–98
ono se totiz uz blbe shani nahradni dily na takove kolo, treba uz sem nikde nevidel razeni se 7 stupni obtiznosti, vsude je uz jenom 8.
Však ono se dá bez problému použít i to řazení na 8sp.Dorazem na přehazce si omezíš, že budeš i u řazení používat pouze 7 poloh.Sem tak asi rok jezdil a bez problému.
to je blbost, 7sp kazeta je stejně dlouhá jako 8sp kazeta, takže stačí vyměnit kazetu a řazení.
nene. pravdu ma jonti. 8sp kazeta je stejne siroka jak 9sp. akorat pastorky maji roztec jak na 7sp.
to si pleteš 8sp a 9sp kazety jsou stejně široké.
mno jo, sypu si popel na hlavu, spletl jsem, pardon
Snadno. Sundas z 9 kove kazety jedno kolecko a pak se to vejde na 7kovej orech. Samozrejme 9kovy razeni a retez, prehozka zustava. Tvrdi Sheldon Brown nekde na www.sheldobrown.com Ale taky je to tak trochu zoufaly reseni, ze?
když jsem to před lety na nábě SHI 105 prováděl, musel jsem vyměnit ořech a dát delší osu. Osa nebyla, tak jsem koupil bikovou a zkrátil. To zadní kolo stojí už jen ve sklepě, ale pojízdný je dodnes. Jo a taky šaltr a řadící páky…