Porovnejte kliky mezi sebou…tuhost, cena, vzhled, váha…kterým dáte přednost a proč?
Porovnejte kliky mezi sebou…tuhost, cena, vzhled, váha…kterým dáte přednost a proč?
Stejný thread od stejného uživatele po čtvrté během týdne. Desatero jsi asi nečetl, že??
hynas neres to a vem XT
Vem, který se ti víc líbí. Oboje jsou dobrý a cenově srovnatelný. BTW mám styla a max. spokojenost.
Styla jenoznacne!
No po tom co jsem četl o tom jak styla pár lidí zohli.Tak bych vzal xt + nějaké lepší převodníky.
nevzal :o)))
Styla jsou hezčí a to se počítá :)
No to záleží jaký má kdo vkus.Mě se kliky líbí zase v tomto pořadí.XTR,LX,XT,Styla.Osobně si myslím, že neprohloupí funkčně ani s jednima.Styla jsou o trošičku měkčí kliky, shimana mají zase měkčí převodníky.Záleží asi spíše na individuálním vkusu
já tady odmítám psát cokoliv smysluplného, když je tady už toho tolik, jen teda LX jsou asi nejškaredší kliky co jsem viděl :) promin :)
Však jasně apoň si pokecáme.Stejně se tu mele ohledně dotazů furt dokola to samý. No popravdě mě se lx líbyli na obrázku.Když jsem je kupoval, tak je ještě nikde v obchodě neměli, se mi líbily, že vypadaly oproti xt tak mohutně, robusně, tvary diamantu.Dnes bych si raději vzal hony-ty černé(ale ty jsou zase těžší), kdybych tak měl na XTR, ty se mi líbí ještě víc, i když nepůsobí rubusně-ale ta zlatavá barva, navíc ty oblé tvary, to mi připomíná staré zlatavé stx komponenty.Ono dost i záleží na převodnících.Kdesi ve fotkách má Pekáček nafoceny xt kliky s různými typy převodníků, a taky to hned vypadá zcela jinak-tam bych si taky vybral.Asi si taky vyměním převodníky, stejně mi ten prostřední zlobí.
Na tom Tvém RM co máš v profilu ty Styla vypadají taky moc pěkně. Moc pělný kolo. Jedeš v září Priesnitzovu 60 v Jeseníku? Že bych to kolo skouknul.
no asi ne, já nejsem závodník, ale sportovní bajker jede, no ale možná mě přemluví :)
Však já taky ne, ale když ona ta atmosféra při závodu se mi fakt líbí a navíc si nemusím nic sebou brát na jídlo- je na občerstvovačkách.
Jo pojedeš se mnou? :-) Super, tak to je bezva. Trasu znám, navíc včera ji znovu označili, tak můžem někdy vyrazit na objížďku, ale je to záhul :-(
PS: styla to bohužel nejsou :)
A jo splet jsem se, ale i tak tam pasují.
vlku jestli máš ICQ tak mi ho prosím postni, už párkát, jsem se tě chtěl na něco zeptat, ale psát maila se mi nechtělo :)
PS: jinak dík za hodnocení kola :)
Pošlu až v pondělí.ICQ doma nepoužívám.Tady mám akorát pitomý modem a tak se snažím vše vyřídit v kanclu po práci :o(
modem…fuj jsem se osypal :o) Ale jinak díky :)
Wifinu nechytám, jsem stíněn kostelní věží.ADSL bude v naší obci možný až od září.Tak bohužel tak.Ale v práci jsem rovnou na páteři.
nic ve zlým, taky se mi líbily XT ale když mám na kole LX kliky tak jsem si na ně zvyknul a začly se mi líbit víc, než ty XT. mít tak ještě prachy na ty fajne prevodniky. viz foto
no i když ty kliky jsou podle mě fakt fuj, tak na tvojem kole to bude jedna s těch hezčích věcí, to je pravda.
díky :-)
To jen ukazuje, že každý máme jiný vkus.Však jak by to pak vypadalo, kdybychom všichni vozili to samý.
Zohybaly se stary verze Styl a to jeste jenom nekomu – Pekacek :o) – ty novy jsou v pohode tuhy – mel jsem XT, LX, Stylo atd – vsechno na dutych osach a uz si netroufnu rict, ze by ty nebo ty byly tuzsi…vybral bych designem…Styla jsou ale naprosto dostatecne tuhy…
Pozor, nejen mě. Tomáš Kozák z Plzně to položil na mokrý trávě a kliku zohl tak, že neprošla kolem vidle. Ano, byly to starší kliky, jejich profil tvaru „H“ a ostré lomení kliky stálo za prd. Stejně se i na ty nové dívám trochu skrz prsty :o) Ale převodníky mají super.
No ono ty novy muzes v pohode pouzit i na tezky enduro, kam se mimojine i davaji…ty stary jsou stary :) …spis premyslim, ze prodam svy XT co mam a dam si Styla…ty aspon nevozi kazdej :)
Hele a nevíte někdo o nějakém testu co dělal na nynější kliky nějaký časák.Já mám akorát nějaké staré velo.Tam jsou ještě XT hollowtech II, ale proti nim deorka, truvativy D apod.Nemáte někdo testy tuhosti apod těch modelů na osu jako má Hollowtech II?
ne že bych tomu nějak rozumně, ale tak nějak intuitivně bych spíš vybral XT. Stylo ale neznam, s XT co vim spokojenost
Xt jsou pecka.nemuzes byt nespokojenej,vazne.
no tobě tak budem něco věřit :o)