Hledal jsem vím, že to tady je, ale ne přesně to co potřebuju vědět. Příští víkend bychom chtěli s přítelkyní vyrazit na dovolenou po Česku. Základní plán jsou pěší výlety přírodou, prohlídky hradů zámků a občas nějaký výlet na kole. Přítelkyně ale není nijak trénovaná, tak by to nemělo být do hor, ale spíše pohoda. No ale když už vyrazíme tak určitě mimo silnice, ty nemáme rádi. Jsme mobilní, nemusíme být pořád na jednom místě, pokud se nám někde nebude líbit, tak hodíme kola do auta a jedem dál. Dneska vyšel v MF hezký článek o Posázaví – to by myslím mohlo být super – rozhodně památek v okolí dostatek, cyklostezky taky hojně, navíc jak jsem si tak četl trasu Posázavského Pacifiku, tak to musí být lahůdka – to by se mi líbilo, mašinky to já rád :o) Určitě by se to dalo i pěkně zkombinovat, někam vlakem a zpátky zase na kole. Navíc Kousek do Kutné Hory – tam jsem se chtěl vždycky podívat a ještě se mi to nepovedlo. Žádná lokalita pro nás není nedosažitelná, dojedem kamkoliv. Budu vděčný za jakýkoliv tip. Pokud doporučíte i lokalitu tak tip na dobré ubytování taky ocením.