Ahoj, předesílam, že jsem hledal v historii, ale nemůžu to za boha najít. Jedná se o www stránku, co spočte velikost kola, co bych měl mít. zadaj se tam údaje jako šířka ramen, délka nohou, atd. Poradíte mi ten link? dík
Ahoj, předesílam, že jsem hledal v historii, ale nemůžu to za boha najít. Jedná se o www stránku, co spočte velikost kola, co bych měl mít. zadaj se tam údaje jako šířka ramen, délka nohou, atd. Poradíte mi ten link? dík
A co tohle : www.wrenchscience.com/…g/Height.asp
jasně, to je ono. dík až ted sjem zjistil, že to je i sekci odkazy:)
Pak existuje i tohle: www.competitivecyclist.com/za/CCM?…
noo, ono je to pro jednoho chlapka. shaní kolo na freeride a neví jakou velikost.
v6-cyklo.webpark.cz/ram.htm tady to máš i vysvětlený, pokud neovládáš němčinu
Uz delsi dobu mi tam nejsou 100% jasne 2 veci. Jedna se opravdu pouze o soucet ramove trubky a predstavce nebojde o celkovou miru od sedlovky az k riditkum? U me je rozdil mezi temito merenimi diky sklopeni hlavoveho slozeni cca 2,5cm.
Druha vec. V ceskych vysvetlivkach pisou, ze centr-to-top je az po sedlovku. Ja mel ale za to, ze jde o vrch horni trubky. Rozdil pak je cca centimetr. Jak to je? Na tech jejich obrazcich zadne koty nejsou…
hm, tak mi to doporučilo rám 19, což je naprostá hovadina, mám 21ku a sedí mi jak prdel do gatí…nevím, jestli je do něco, podle čeho se dá vybrat velikost rámu, stejně má každej rám jinou geometrii a je lepší si ho vyzkoušet aživo.
no a proc potrebujes aby ti to rekl pocitac? na to se vykasli!