Chcel som kupit brzdu Shimano M556 dopredu, dozadu Shim. M525, ale niesu, takze potrebujem nejaku nahradu zane od Hayesu alebo Magury.
Poradte nejake s podobnym ucinkom a cenou. Dakujem.
Chcel som kupit brzdu Shimano M556 dopredu, dozadu Shim. M525, ale niesu, takze potrebujem nejaku nahradu zane od Hayesu alebo Magury.
Poradte nejake s podobnym ucinkom a cenou. Dakujem.
Nechapu, jak nejsou? A 556 je snad 555 ne?
Davam si robit bike na mieru, a Buhuzial hydro brzdy simano momentalne niesu a neviem kedy pridu…takze musim vybrat bud z Hayes alebo Magury.
Dopredu ma napada Hayes HFX-9 XC, aky ma ucinok v porovnani s Shim M555 (556)? Dozadu netusim co dam…
Medzi 556 a 555 neviem aky je rozdiel (urcite len minimalny), ale urcite to nieje to iste.
Zkousel jsi www.akcebike.cz Pisou ze M525 maj primo na krame, takze bych zkusil jim zavolat a jestli jsi z Prahy, tak se tam muzes i stavit…
mel bych pro tebe zajimavou nabidku… jestli mas zajem tak se mi ozvi na mail: libca@tiscali.cz
Ja Vam dakujem, ale otazka znela inak. Dal som si v obchode robit bajk, chcel som brzdy shimano, no zatial niesu a nevie kedy budu. Teraz idem na 1 alebo 2 tyzdne do nemocnice, takze to vybavovat nemozem, a celkovo, na ten bajk dostanem zlavu 7% takze bude dobre ked si vsetko necham spravit unich.
Takze otazka znie: Aky Hayes alebo Magura v porovnani s M555 a M525?
Dakujem.