Zničil sem si brýle…tak přemejšlim jaký si mam koupit. Poraďte mi nějaký značky, modely a budu rád i za aspoň orientační ceny.
Zničil sem si brýle…tak přemejšlim jaký si mam koupit. Poraďte mi nějaký značky, modely a budu rád i za aspoň orientační ceny.
Vozim relaxy, model nevim, staly asi 500Kc. Mam univerzalni modry skla – sou super. Ze zacatku nebyl nejmensi problem, akorat ted (vozim je asi 3 roky) uz je mam docela poskrabany – kdyz zastavim, nebo je na chvilku sundam z oci tak se trochu zamlzujou. Az si pudu kupovat novy tak do nich asi pujdu zase…
Hlasuju za tmave relaxy. Rok a pul a jeste se nemlzi. A kupoval jsem je podle UV kategorii :-)
Já mám taky Relaxy a koupím je zase.
Rudy Project Kerossene. cena sice „trochu“ vyssi, ale pokud jezdis vic tak se vyplati. proti minulejm brejlim Brizza se mlzi o poznani min, suprove sedi, da tvarovat „nanosnik“ i packy za usima. a ten pocit mit stejny brejle jako zavodnici SP na lyzich nebo ted pri Zavode Miru;) hned se mi jede lip ;)) oficielni cena na krame cca 2400, nakupka byla asi 1200–1300kc.
hudy project br3 drazsi ale super…
Ona je zima?:-) Ja znam spis RB3… Ale neber to jako nakou narazku! Diky za typ. Vozite nekdo Setlazy?
taky keroseny, cervena skla (Race Red) + cira. a dioptrie navic :-/ jinak perfektni model. drahy, ale vis, za co platis… doporucuji!!
Taky Rudy Project Kerossene, red racing plus tmavá skla … doporučuju, prostě si je natvaruješ na svou šišku. Až v nich pojedeš přestaneš litovat peněz :-)
Jezdím Pointy, stály kolem pětistovky, mají 3 výměné skla a do soboty, kdy jsem si zkusil kámošovy M Framy od Oakley bych neměnil. Perfektně seděly a viděl jsem s nimi jako ostříž. Začínám šetřit :)
Já mám asi 4 sezony Axony a jsem maximálně spokojenej, seděj skvěle. Mrkni na www.axonsport.cz , je tam fůra modelů za přijatelný ceny.
taky axony… druhym rokem a spokojenost..
Mam taky axony a maximalni spokojenost (450,–), predtim jsem mel uvexy dokud jsem neulamal nozicky tak byly dobry:))
Tak ty Oakley sou fakt super!!! A nevis kde se asi pohybuji s cenou. Rek bych ze asi docela vysoko…
Loni jsem si koupil Relaxy a bolely me z nich oci:(
Letos chci jit do Uvexu
Mam uvex Xeno-pro trojice skel. Černá – žlutá – čirá nebo černá – modrá – čirá. Nemlží se ani v zimě na běžkách a nezkreslujou vzdálenosti. Stály něco kolem 800,–-. Dneska se už asi nedělaj, protože na stránkách bikecentra jsem je nenašel. Podobná jsou V-one box, ale ty maj lepší skla a jsou i o dost dražší.
Jezdim BBB. 3 vymenny skla a zatim pohoda.
Vozím už druhý Relaxy, čirý skla. Vadí mi skla tmavý, protože když vletim do lesa nic nevidim. Co se týče zamlžování, pomáhá když se skla omejou JARem. Dělám to i v případě plaveckejch brejlí když odejde antifog úprava. Jinak Oakley jsou samozřejmě bomba, ale asi bych měl o ně strach. V případě Relaxů je mi jedno když mi spadnou na zem apod.
*RudyProject Skeey s dioptr.klipem (1200,–vcetne dioptr.skel) *Oakley Jacket (tehda 1800,–) *Axon (kopie RudyProject Skeey 340,–)
*v poradi dle oblibenosti
no jo axon kopie rudy project.Ale asi jen obroučky nebo mají i skla stejných charakteristik.Většinou totiž nejvíce záleží na sklech
Samozrejme ze je to jen kopie=jiny rozmer i vlastnosti skel(strasne lehce se poskrabou a ve tmavych se neda v lese jezdit narozdil od Laser skel od RP) a stejne tam obroucek(ty jsou jen plastove a lehce se lamou, RP-kovove). Ale i tak mi nic nebranilo si zluta skla Axon vybrousit a zasadit do RP :)
Za ty RP Skeey se taky primlouvam. Mam je skoro rok a jsou fakt super!Skla mam tmave laser a jeste se snad nestalo, aby se zamlžily. Staly 1500. Ale už se myslim nedelaji, sehnat se ale daji.
Asi rok Oakley M Frame, k tomu náhradní skla. Perfektne sedi, jsou lehky, diky konstrukci (neskladaji se) nejsou problemy s panty. Kvalita skel je velmi dobra. Jen ta cena, ale kdyz je budes nosit nekolikrat tydne tak se urcite vyplati. Ceny jsou na Internetu u dovozce: http://oakley.bryle.cz/
Rudy Project Agressor. Asi už se nedělají, ale jsou dobrý.
Ja uz rok vozim v lete AKITA. Spousty modelu, vetsinou vymeny skla, velmi lehky a destrukce vzhledem k cene (600 Kc) tak nemrzi. Na lyzich (sjezdovky nejsou lyze) Briko Lucifer – nemlzi se a maji nejlepsi skla.
Ja skudlim tak jsem koupil toto www.keen.cz/…es/promo.jpg, za 350Kc, se vsim jak to vidite na obrazku, a taky pohoda… nez si priplatit za bryle, to si radsi nasetrim na lepsi vidlici… :)
..nekdo kdo uz ma lepsi vidlici tak taky rad lepsi obraz :)
Ja pouzivam Mojave (reklamam v TV maji je i v Makru) 6 skel, dvoje obroucky. Jsou to levne bryle (komplet ca 1200Kc) ale tak ostry obraz jsem jeste nevidel + spickove obrysy. Jedny skla jsou i s vertikal. polarizaci (horiz. filtr) takze super treba na lyze ci vodu.
JJ, mojave si taky obcas nasadim, hlavne do sera – ty zluty skla sou dobry…
Axon Eagle, 290,– , náhradní skla kompatibilní s Relax (model ???), od Relaxů zbyla žlutá a čirá skla… je to už čtvrtá generace, 2 praskly v zimě, jedny mi ukradl nějakej hajzlík v Brně na Príglu „U vesla“ přímo na stole, když jsem byl pro Kofolu… Spokojenost (s Axonem, zloděje bych nakopal do zadku)…
Fuj, Ty piješ Kofolu? :-))
když jí miluješ není co řešit.Kofola pro život jaký je :0)
Ekynox SX (mensi kxicht) a Red skla – dokonale sedia, perfektna optika
Koupil jsem u benzinky nejekou dalsi ceskou konkurenci Relaxu: KAYAK…3 sady skel(tmave zrcadlo, cerveny do mlhy a antireflex cire) a za cca 490,–…Design jako carbon a jsou super i na lyze!
takovy docela pekny BIALUCCI .. z trznice asi tak 120kc … ale UV asi nejlepsi nebude :o/ nicmene na odreni na snehu a zmrazcich ci spiny v lese dobry
a existuje nejaky jednoduchy test na to UV nez v optice, alespon orientacni ??? ty co mam uz jsou hezky poskrabany a hodlam si kupit same .. jen ty oci mam jen jedny :o/