Potřeboval bych poradit jaký si mam koupit nový brejle, o víkendu mi upadla pacička:-) Nevíte jestli je dělá taky Northwave? Pokud máte www adresu na ňákýho výroce, tak budu rád když mi jí napíšete. Díky
Potřeboval bych poradit jaký si mam koupit nový brejle, o víkendu mi upadla pacička:-) Nevíte jestli je dělá taky Northwave? Pokud máte www adresu na ňákýho výroce, tak budu rád když mi jí napíšete. Díky
www.rudyproject.com (.cz?) napr. ekynox. jsou drahe. ale moc moc dobre.
Pridavam hlas pre Rudy Project…konkretne mam Kerosene aj s dioptrickym klipom. Jazdim ich uz druhu sezonu a su bozske. Ako vravi kolega nado mnou, su drahe ale moc moc moc dobre…
preco si neriesil dioptrie kontaktnymi? ja som doteraz nosil kontaktne, ale chcel by som mat alternativu (rano mi spadne posledna do umyvadla… :-)) a rudy mi vychadza najlepsie. mas tam nejake specialne dioptr.skla?myslim mimo odlahcenych plastovych → tenke „skla“ a pod. co zorne pole – netrpi tym klipom? pripadne drsnejsi zjazd, neposkakukuju, nepadaju …?zahmlievanie? skreslenie odstupom od slnecnych skiel?
Voci kontaktnym mam nejaku averziu…proste si nerad nieco pcham do oka :-) V klipe mam klasicke odlahcene plastove skla. Zorneho pola som sa bal aj ja,ale je to uplne v pohode, skreslenie som nepostrehol. A co sa tyka habania a nadskakovania klipu? Poviem ti,ze ani neviem,ze ho vozim :-)))
S klipem moc doporucuji vyzkouset ! Mel jsem jedny – diky klipu se mi dostaly cocky tak blizko k ocim, ze mi rasy narazely do cocek a musel jsem je prodat. Dost draha zkusenost.
Ja jeste hodim do placu Briko. Rozhodne to jsou spickove bryle se spickovou optikou.
Z prispevku neplyne, jestli s dioptrickym klipem nebo ne… Pokud „bez“, tak Axon, jsou za pusu a pocela pouzitelne… Vozim je 5 let a nemenil bych…
taky hlasuju pro rudy project, kontrektne model Kerosene.
Rudy Project jsou urcite super.. ale me tak trochu vadi jejich cena. Ja osobne vozim UVEX 4box a plna spokojenost..
muzes se na ne mrkonout na adrese:
Ja mam relaxy a sem naprosto spokojenej, jenom ted v zime se mi trochu zamlzovali…
Prihazuju na RUDY PROJECT
a ja zdi niekto Rudy Ekynox / Ekynox SX s klipmi? tam sa mi zda, ze su o nieco mensie ako pri Kerosene. Neprejavi sa to na zornom poli?
Mám Ekynoxy a ve srovnání s Kerosenama mi připadají větší. Mají však ve srovnání s Kerosenama trochu jinačí „geometrii“. Mě seděli Keroseny pomalu na čele a Ekynoxy v pohodě. Trochu záleží kdo má jaký xicht.
Pokud vim tak se dela i mensi provedeni ekynoxu…
To jsou ty SX.
Máme rádi zvířata!