Shaním 29 HT rám pro postavu 174 cm. Cena do 10 000kč. Żádné extra závody nejezdím. Spíše delší vyjíždky, kdy je cca 50% asfaltu. Zbytek lesní cesty. Prošel jsem už hodně stránek, ale rám, který by se mi líbil jsem nenašel.
Shaním 29 HT rám pro postavu 174 cm. Cena do 10 000kč. Żádné extra závody nejezdím. Spíše delší vyjíždky, kdy je cca 50% asfaltu. Zbytek lesní cesty. Prošel jsem už hodně stránek, ale rám, který by se mi líbil jsem nenašel.
Cube – Elite Eagle 29er C:62 Carbon – ATM.
Ten vypadá fakt pěkně. Jen ho mají pouze v 15 :)
tak ti máme dát tip na rám který by se ti líbil, musíš napsat teda co by se ti líbilo:-)
Líbil by se mi třeba carbonový rám od MRX 2018. Ale je mimo cenový limit. A vzhledově třeba carbonový rám od Force.
takže karbonovej do desítky – no uvidíme co ti kdo poradí
Řekl bych, že levněji než u Schliersera nikde karbon nekoupíš.
1 ks Force Brave 17" má KCK na skladě, ale tam jsi u nákupu o 50% přes limit…
další možnost vzít něco osvědčenýho z číny
A to se myslím ale nedostane pod 10t, ne? Clo, dph a bude to bez laku? Byl jsem překvapený, jak je to Cube pěkně nastříkané.
Ten ForceBrave doprucuji, je za polovicni penize nez by si „zaslouzil“.
Čajna no name z obvazu a nějakýho černýho blivajzu :)
Já bych se vyprdnul na lacinej karbon. Pokud nezavodis a jezdíš z 50% asfalt tak bych šel do osvědčené klasiky v podobě RB CRR 290.
Vybereš si barvu a mas záruku kvalitního laku a celkem povedený geometrie a ještě ti zbydou 2 tisíce na upgrade něčeho jinýho.
Nebo nějaký lepší hliník, Niner E.M.D, Ridley Ignite…
Taky může na rámu pošetřit a vzít hliníkový Amulet Big Jose s pevnou osou.
A Niner je někde dostupný a za cenu do deseti tisíc?
Občas bývá za tuhle cenu, spíš ale venku, u nás o něco víc, třeba
Trochu retro :)
A koho to sere :)
A ten karbonový SUP co je tady na bazaru?
China. Vnitřní vedení, bsa střed a zadní „díra“ na dutou osu v karbonu, nikoliv nějakou výměnou patkou na tři šroubky. Uvidíme, jak se to bude chovat. Velikost 15,5. Mám to pro manželku. Toto je raw ram, tedy tak, jak ho vytáhli z formy, budu ho jen lestit. Cena 8000 +2000 clo. Pokud bys nechtěl takovou tu tovární jejich černou, tak pripocti pár tis za lak
RB?
edit: Maajkee byl rychlejší :)
Ne RB fakt ne. Ty rámy se mi nelíbí. Neříkám, že jsou špatné, ale pro mé nezávodní kolo je pro mě důležitý vzhled. Chci si prostě udělat kolo pro radost. Rám může být i hliníkový. Vzal bych i nejakou karbon čínu, ale nikdy jsem na kolo na Ali nic nekupoval. Uvažoval jsem o lehkém bajku s pevnou vidlí.
No vsak barvu si vyberes jakou chces a tvar je klasicky, ram jako ram. Nebo to chces nejaky barevny cirkus?
Přesně. Jestli ti jde o vzhled, tak RB je zrovna ideální. Barvu si můžeš vybrat z RALu.
Přijde mi to výrazně lepší než nějaký hnus typu MRX nedejbože Force :-D
Každý má fakt jiný vkus.
Přesně protože je důležítý vzhled, tak bych bral RB :)
Na Tvé celopevné výletění po asfaltech a skoroasfaltech nejsou potřeba MTB pneu. Jestli Ti jde i o vzhled, tak kupovat zvlášť rám a pevnou vidli je na sjednocení designu obtížnější. Zacílenější vlastnostmi mi přijde pořídit nějakou gravel rámovou sadu – velikost s délkou TTh od cca 570 mm můžeš osadit rovnými řidítky. Např.: http://www.carbonda.com/…/cfr505.html
Když se ti nelibi RB, co Werk? Do karbonu to ma daleko, ale kdyz nejakou vlastni tvorivost…
V teto cenove kat ale i vyrazne vyssi je vse proti RB smejd, bohuzel.
Co treba tohle ?