zdravim, mate nekdo zkusenosti s touto vidli (MARZOCCHI EXR Comp) ? Je z roku 03. je to pruzina, elastomer.
diky
zdravim, mate nekdo zkusenosti s touto vidli (MARZOCCHI EXR Comp) ? Je z roku 03. je to pruzina, elastomer.
diky
Muzete mu nekdo odpovedet? Mam ji taky, a ted sem ji oddelal takze bych se v ni potreboval porejpat.
Tak se porejpej a dej sem foto, já ti napíšu jestli jí vyrobili Taliáni nebo Japončík (SunTour). Jestli je to elastomer/pružina jako MZ, je to stejný jako SR MG91.
EXR COMP 03 to je, Elastometr/pružina, 105zdwih, newis jak ji mam rozebrat? Este sem to neskousel.
A tady je foto, ta widle nema rada kdyz si vezmu integralu na hlavu, potom naříká. Takže dnes to nezkousla, zacla mit vakl jako prase a zaclo v ni chroupat. BTW mam na ni 200kotouc, :D
Je cas udelat vidli Paa Paa :-D
Vždycky přemýšlím, proč někdo používá komponenty na něco, na co nejsou určeny a potom pláče, že zařvaly. Co si asi myslíš, že vydrží low end Xc serie, když na něm budeš prasit. Pro příště vyber něco adekvátnějšího.
Tak už sem udělal rozborku, vypada vse fpoho tak newim. Vse sem to pěkně dotahl, tak du zase prasit. :)
coby.vydrzi to.
Muj nazor, možna poradnej vakl, ale jde to, :)
Sry ze oteviram tohle tema po tak dlouhe dobe, ale uz je to dele co sem necekane zlomil tuhle vidlici. Tak mne zajima zda to nekde dokazou svarit, nebo jesi by se nenasla naka ochotna duse co ma doma tuhle stejnou nefunkcni vidlu. dik
ty jsi vtipalek :-)). kup novou.
Nečekaně ? no mě asi to samí čeká s rámem, vidli mám slušnou, ale ten rám…
Ježišmarja. Ručičky urazit. Už si kup něco jinýho. Pevná by možná byla nejlepší…