Zdarec. Podle mě je tohle jednoznačně nejlepší vidlice za pět tisíc. Co vy na to přátelé?
Zdarec. Podle mě je tohle jednoznačně nejlepší vidlice za pět tisíc. Co vy na to přátelé?
priteli, ja s tim souhlasim !
Kterej model presne? Jestli to neni pruzina, tak prudce nesouhlasim. :)
Mal by som maly dotaz, nie je mi to jasne, ma EXR uz open bath system alebo nie?
exr race: One side: Coil and standard piston rod, One side: Air and non adjustable piston rod exr: One side: Open Bath SSV System w/Air, One side: Long Coil exr pro: Dual Open Bath SSV System
inak je to na http://www.marzocchi.com :-)
Tak hladal som to tam, ale nuz, nemam taki dobri oko:) Pisal som im na customer info, nech sa snazia, talijani :)
products > nalavo OEM forks 2005… a tam uz to je… :-)
ale z toho mi vychadza, ze v EXR olej maze tak ci tak obe nohy, nem? Pripadne sa tam naleje a hotovo. Odkedy sa zopsuli s tym Suntourom, tak nic nie je iste (vid MZ)
no podla mna tam je olej len v jednej nohe, mozno by sa mohol naliat aj do druhej, ak tam dali tesnenie :-). fakt neviem. a co nie je iste na mz? pruzina elastomer a hotovo. potom exr (exr/race/pro), potom mx series. ale by ma zaujimalo, aky je rozdiel napr. medzi mx oem a mx nie oem. okrem toho, ze oem sa asi robi v suntoure a nie oem v taliansku.
No ved prave, chto to kedy videl, ze Makočči je pruzina elastomer, namaz si ma vazelinkou.:) naftaftie to neni-je pre mna.
uz ani pre mna… :-)
teraz mi to tu pripomenulo tu super reklamu n abillu dnes, co bezi v telke :-(
tak to neviem uplne, ze jaku:)
tak to bud rad… griluju tam nejake maso a potom chlapik s flakom masa v kliestoch povie „billa dnes, to najlepsie PRE MNA“ a potom jeho syn „AJ PRE MNA“. je to ozaj fasa… blueeeahh…
Aj pre mna je billa ta najdrahsia :) – az fakt ako posledna moznost.