Poraďte mi prosím kdo jste z Bratislavy a z okolí kde je v Bratislavě dobrá cykloprodejna s velomateriálem od Campagnola. Spěchá to – chce to po mně šéf :)
Poraďte mi prosím kdo jste z Bratislavy a z okolí kde je v Bratislavě dobrá cykloprodejna s velomateriálem od Campagnola. Spěchá to – chce to po mně šéf :)
Zanzo Bike na Marianske. Ted tam maji docela slusny vyber vcetne karbonovej prehazovacky.
Dík
lubos : Inak Zanzo je dost predrazene (ale ani Sirer v Beroune nie je najlacnejsi…).
Ja viem, niekedy az neskutocne, naviac rady a informacii sa od nich clovek nikdy nedoca. Ale vyber Campagnolo tam maju teraz slusny, asi doviezli nedavno.
Dost lacnejsi je Roller na Patronke. Ma uzsi sortiment, ale daju sa tam kupit za dobru cenu veci na cestak (neberie to cez x skladov, ale vozi rovno z Talianska). Videl som tam skladaci plast za 500,– co stal inde okolo 900,–. Ma aj Campu.
Na Patronke alebo pod nou pri kurtoch oproti zoo ? Len asi vela veci na predajni mat nebude. Este som tam nebol ale.
Nad kurtami za krizovatkou (vedla predajne Jednota v panelaku). Okrem Shimano veci ma asi vsetko lacnejsie – to co on dovaza. Myslim ze sa to vola Falange podla bikov co sklada, inac je hlavne na cestaky. Nie je to velke, ale niekedy tam ma zaujimave veci.
bicykle FALANGE este existuju? ja si pametam ze mi nasi kupili v roku 1994 MIGNOLU za nejakych 6200 a bicykel to bol vynikajuci za tu cenu, najazdil som na nom takych 15 000 urcite, podla mna bol kvalitou urcite na vacsej urovni, ako bicykle dneskajsie za taku cenu