Všechny MERIDY mají tlumič „vnitřní nohou“ směrem nahoru. Více se to špiní, je větší riziko kontaktu s nohou a tím i poškození. Na webových stránkách jsem viděl kola fy CENTURION, která měla tlumiče obráceně, je možné jej otočit? Díky.
Všechny MERIDY mají tlumič „vnitřní nohou“ směrem nahoru. Více se to špiní, je větší riziko kontaktu s nohou a tím i poškození. Na webových stránkách jsem viděl kola fy CENTURION, která měla tlumiče obráceně, je možné jej otočit? Díky.
Proc by nemohl? Zkus to…maximalne to prestane tlumit nebo to bude tlumit naopak :o))))…ne – nevidim duvod, proc by to melo neco ovlivnit…mozna akorat SPV…
Jo – a kamarad ma teda Meridu 2003 a tam ma ten tlumic naopak – takze co? :) – foto je na mym shopu v Naselasky – Hanz 1…je to predposledni pridany bajk (posledni je Hanz 2 :o))) )
Tak to vyzkouším, díky.
Jo…stejne by me zajimalo, jak se bude chovat to SPV…si myslim, ze kompletne ztratis funkci, pro kterou ho mas a bude jenom pruzit a tlumit…nebude to blokovat sam, protoze to bude proste naopak…znicit by jsi to tim ale nemel…snad…
Hanz nema SPV.
No to vim…ja se nak ukoukl a nevidel ten nadpis kde je SPV…tak jsem nejdriv uvazoval obecne :)…
da se dat misto LRS SPV??
jsem to delal opacne (SPV jsem nechal odstranit a nechal si tam dat LRS), takze jit by to mozna melo.
Ptal jsem se na to Meridy Czech a oba tlumice jsou zamenitelne.
myslite ze SPV je fakt takovej zazrak, aby se vyplatilo tech 12 000 do toho vrazit???
si myslim, ze za 12 000 si lze koupit cele HT, ale zpusob, kdy bych mel platit tolik za udelatko , ktere z fulla dela HT na malych nerovnostech, se mi jevi nepochopitelnym.