Začínm řešit tretry, ze SIDI mě začínají bolet plosky a palce. Vyhlédnuté mám nové Scotty, Answer, Lake, Specialized a Shimano, a to nejvyšší typy. jak ste na tom se zkušenostma? Díky.
Začínm řešit tretry, ze SIDI mě začínají bolet plosky a palce. Vyhlédnuté mám nové Scotty, Answer, Lake, Specialized a Shimano, a to nejvyšší typy. jak ste na tom se zkušenostma? Díky.
mám už asi 4 (možná 5, už si nevzpomínám) NW, z počátku jsem si nemohl zvyknout na tvrdou botu (což je asi problém všech, co přecházejí z tenisek do treter), nicméně jsem s nimi spokojen. Nemám sice srovnání, ale poměr mezi tvrdostí a pohodlím je pro mě tak akorát, podrážka z tvrdé, ale pružné gumy, takže se v nich dají (v případě nutnosti) dělat i malé procházky :))) přeju dobrou ruku při výběru
4.(5.) rok – ne boty:)
Me ted spis vadi makke bezne boty :o)
To mas dobry…to ja mel NWcka Fuely…od kvetna … pres zimu jsem je nevytahl ven…a po necelem roce jsem je sel reklamovat – never more NW…a v porovnani se Speslama taky nejsou moc tuhy – co se tyce cenove srovnatelnych…
tiez som mal (teda este mam) nw, nieco okolo 3000 stali, dvojpaskove, ale boleli ma z nich nohy, nejako divna je ta podrazka, akoby bol predok tvrdy a niekde v polovici to pevne konci a tam ako sa to ohyba tlacia.
Mám je taky. Model Team. Po přibližně třech letech se vytahaly tak, že do nich nosim Moiru trek ponožky a pod vložkou mám sympatex (taková ta děrovaná pěna co se dává do koupelny před vanu).
mám tento rok koupené LAKE MX 220. Spokojenost. Jsou to moje první tretry takže nemůžu srovnávat, ale po přechodu z klipsen a tenisek žádný problém. Při chůzi nejsou tak vratké jako jiné tretry protože mají víc materiálu v podrážce. Jo a taky mi sedí protože mají širší špici. Pozor na číslování. Mám nohu osmičku (42) ale sedli mi až 44. Najeto 250 km. Můžu doporučit
mám spešly asi 2 roky.Na chození moc nejsou,ale k tomu jsem si je nekupoval.Ač se o ně moc nestarám,jsou stále v pohodě ,bez nějakých vad a poškození.Při jízdě trochu vržou,ale s tím asi nic nenadělám
no já mám spešli a nemužu si stěžovat, navic jsou uvnitř tvarované tak, že ti udržují nohu v poloze kolmo na pedál, takže se ti nijak nezatěžují kolena:) nevím jestli je to u všech, ale tyhle to mají a pro nutnou chůzi v terénu taky dobrý
Já mám už 3 roky modrý trojsucháčový Shimana s karbonem v podrážce, po přišití jazyků ke stranám bot (posouvaly se) nemaj chybu, tada maj, používal jsem je snad denně a tak mě čeká nákup novejch, zůstanu u Shimana.
Cau. Omlouvam se predem trochu za offtopic, ale mam silnicku, klipsny a normalni obycejny boty. Chtel bych se zeptat, jaky boty jsou pro takovy pedaly nejvhodnejsi, asi krome treter (kvuli cene, bohuzel uz na to nemam). Diky