Nemate nekdo AKTUALNI cenik Gebhardtu? na jejich strankach je velky kulovy a ja potrebuju dva prevodniky…tak premyslim jestli 2XM na ten mensi nebo oba dva Gebhardty…nemate teda nekdo?
Nemate nekdo AKTUALNI cenik Gebhardtu? na jejich strankach je velky kulovy a ja potrebuju dva prevodniky…tak premyslim jestli 2XM na ten mensi nebo oba dva Gebhardty…nemate teda nekdo?
mam cenik platny od 1.7.2003, jestli chces tak ti ho muzu naskenovat
V pohode…uz jsem jim napsal…pak sem hodim odkaz na to, jestli mi odepisou…
Cenik mam platny od 1.2.2004. Podražili!!!
zkusim se zeptat na dve otazky, 1)je mozny cenik nekde vystavit? jestli ne, kolik stoji klasicka sestava 22/32/44 na LX-ove kliky
2)je mozne prevodniky objednat na jejich strankach nebo jinde na webu, vim, ze v jedom e-shopu byly k mani, ale ted si nemuzu vzpomenout kde to bylo.
jo…prave jsem to nakopiroval na www.bajkshop.webpark.cz/cenik/cenik.doc – ma to teda cca pul mega… :)…ale balit jsem to nechtel…necham to tam dva tydny minimalne.
Takze Gebhartda jsem si ROZMYSLEL…grrr…jejich ceny sly neumerne nahoru, vzhledem k tomu, co to je zac, takze Gebhardt fakt neee…
Takze na 29 zubu asi dostane na starost 2XM a vetsi jeste nevim :-/…nemate nekdo doma kvalitni prevodnik – 44 zubu na 94mm? :)
ten odkaz musi bejt bez WWW… pak to de stahnout.
tak ty ceny nic moc? Existuje nejaka levnejsi varianta?
Pred case jsem kupoval zde
http://viavelo.web2001.cz/default.htm
zivotnost odpovidala standardu, jednani velmi dobre – majitel aktivni cyklista, tehdy ceny dobre.
Taky jeden jejich prevodnik jezdim a az budu kupovat dalsi tak pravdepodobne od nich.
To vypada dobre vcetne tech nahradnich pastorku… Maji ty prevodniky nejaky prolisy a nabehy? S cim to porovnavas – standard – dural shimano?
Ja je jezdil na silnici (39z) a na singlespeed kole, takze jsem mel bez prolisu a nabehu – nevim zda delaji nabehove zuby.
Zivotnost – zmereno to nemam neudivilo me, ze by vydrzely malo. Muj rezim je jezdit az do konce, pak novy retez,prevodnik,pastorek a opet …
Mam to na druhym bajku…singlespeed…funguje tak, jak by mel fungovat = dobre
kvalitni by asi meli byt kovane FSA i s nabehama alespon na jejich strankach jsou http://www.fullspeedahead.com/ na nejakem nasem i-shopu jsem je videl tusim za 600,–?
Ja je videl u sterby a ten frezovanej FSA 32z 1600kc. Oni asi za babku nebudou i kdyz to je cena od sterby.
No jo Sterba :( Tak je ?maji? na akcebike-nahradni dily-FSA- cena kolem 600,– Ale asi nejak nesedi popisky a fotky tady je to presnejsi http://www.fullspeedahead.com/products/atb/
Race Face 32 z. compact za 984,– Kč. A na rozdíl od FSA je to (alespoň pro nás starší) kultovka!
Ja uz to dneska vyresil – prodal jsem cely kliky.. :o)))..a je to…nemusim nic resit…
No – kamarad si na ne bude nechavat delat 28 a 41 zubu…
28? co to je za roztec? na 94mm se snad da nejmensi udelat tech 29
94…bude si to nechavat vyrabet na zakazku…
Ja mel za to ze jsem se nekde docetl ze nejmin jde prave tech 29z. Kde to nechava delat? Jestli to neni tajny. Takhle na zakazku snad dela i Gebhardt
sorry, uniklo mně datum…
no nevim po 6 letech asi bude cumet jak uk :D
jsem blb, omlouvám se…ale naděje, že je prodám byla tak blízko:)))
Nemáte někdo aktuální ceník? Chystám se předělat kolo na 2×9, kliky mám XT tak jsem myslel že bych místo 44 dal 42 a místo 32 29 kašpara bych pak dal úplně pryč. A ještě bych se chtěl zeptat za kolik by se tak daly prodat všechny 3 XT převodníky. Maj najeto asi 800 km a je zam druhej řetěz.Za nový chtěj na kupkole asi 2000.
Díky moc
Na chvilku otevřu toto staré vlákno.Mám problém se dostat na nějaké položky na stránkách Gebhartu,protože mi tam překáží jakási lišta která má být úplně dole.Potřebuju hlavně ceník a objednávku taky nemůžu uskutečnit kvůli té neposedné liště.Máte to taky tak?Mrkněte mi prosím.díky.
Jakou listu myslis? mam cenik na titulni strance vpravo.
No ta lišta co má být dole tak je uprostřed přes link na ceník a tím pádem to nemůžu otevřít,ale ten tvůj ceník mi funguje,díky.Asi bude problém někde u mě.Zkus mi prosím tě ještě linknout celý stránky Gebhardtu a uvidím jestli to půjde nebo ne.Díky.
A ještě poprosím,bo to neznám:půjdou mi převodníky od Gebhardtu na kliky Truvativ Five D 3,1.Chci tam dát jenom dva a to 36/22.Rozteč musím ještě zmeřit a přepokládám kratší šrouby.
hele a nevyjde te levnejs (nebo aspon vyhodnejs) koupit treba slx kliky s dvouma prevodnikama nez samotny dva prevodniky od Gebhardta?
Tak výhodnější to asi nebude.A Schimano kliky se mi moc nelíbí kromě XT,ty by ještě šli.
Zkus to otevřít v jiném prohlížeči ;-) Třeba mně se to ve Firefoxu zobrazuje správně.
Dobrej tip,díky.Přes Firefox to maká.
2XM ještě funguje? Jestli jo, beru je.