• rob

tak jsem koupil kolo… Pro koupi mi bylo receno, abych prisel cca po mesic na garancni prohlidku. Muzete mi (jsem zacatecnik) co obsahuje, co muzu zadat, a jestli je to zdarma? BTW kolo jsem koupil v jednom specializovanem obchode v Praze. Nebudu tu psat, o jakej slo (nevim, jestli sem prodavajici nechodi. Preci jen tam jeste budu muset na tu garancku:) ) Musim rict, ze jsem byl hoodne nespokojenej se sluzbama. Nejvic me nastvalo totalni neserizeni celeho kola. Jak uz jsem rek, jsem (zatim) laik (a nestydim se za to, kazdej nekdy zacinal). Privezu si kolo domu a zatim nedelam nic jineho, nez ze steluju a steluju. Nemam v okoli nikoho, kdo tomu rozumi, takze se s tim trapim sam. Mel jsem za to, ze tohle je specialita supermarketu. Do tohodle shopu jsem sel proto, abych se tomu vyhnul. No nic. Takze ta garancka?

0 0
    • marhi  

Moc si od toho neslibuj. Jaký si to uděláš takový to máš. Sranda byla když brácha na garančku šel a kolo přivezl rozštelovaný. Malý obchůdky obvykle poskytují daleko lepší servis než ty velký a rádoby nejlepší obchody.

0 0
      • rob  

no tohle byl melej kramek. Ciste spec. na horaly a DH a snad i snowboard atp. Proste jsem veril, ze se mi tohle nestane.

0 0
        • enjoy  

tak to se mi zuzuje vyber asi na 3 shopy,ale nebudu teda jmenovat:-) ale teda myslel jsem ze jsou vsechny dobry.

0 0
          • rob  

Ty jmenovat muzes, o nic Ti nejde. Ja se tesim, az to jmeno budu moct vychrlit :( Me to sice nepomuze, ale ostatni budou pozornejsi.

0 0
            • enjoy  

hele hur seridit ti to uz nemuzou:-),takze to klidne rekni. kdyztak te poslu do jednoho dobryho a hodne levnyho servisu,kde ti to daj do kupy.

0 0
      • widlicka  

Ja mam presne taku istu skusenost.Doma si nastavim prehadzovacku a brzdy, zoberem bajk z garancnej a skoro som sa koli brzdam rosypal… Ale k veci Ta garancna je zdarma. Len si pozri zarucny list do kedy najneskor moze byt vykonana. Ja som kupil bajk a predavac mi povedal ze sa mam zastavit ked ho zabehnem tak za mesiac. Ja si doma tak citam zarucny list a docital som sa ze generacka musi byt vykonana najneskor do 3tyzdnou od kupi lebo inak straca platnost zaruka na vsetky komponenty. Klincek na zaver bol ze v predajni sa ani neunuvali po garancnej odomna opytat zarucny list a opeciatkovat ho…

0 0
    • jonti  

iste tam chod len preto aby nemali dovod vymyslat ked budes nieco nahodou reklamovat. Na servis by som sa prilis nespoliehal, najlepsie je ked si vies zaklasnu udrzbu spravit sam: nastavenie radenia a brzd, vymena laniek a bowdenov, defekty atd.

0 0
    • Žanek  

Zkus vyhledávání, už se to tady řešilo několikrát…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.