Po poladeni pretlumenyho tlumice mi to nejde zvednout ze zeme. Ted, kdyz se odrazim tak akorat slysim jak tlumic zapracuje a je to v p… Co ted, jde stim nejak skakat bez toho, abych to znovu presteloval?
Po poladeni pretlumenyho tlumice mi to nejde zvednout ze zeme. Ted, kdyz se odrazim tak akorat slysim jak tlumic zapracuje a je to v p… Co ted, jde stim nejak skakat bez toho, abych to znovu presteloval?
jde to se vsim.jenom si spis rikam jestli ti hrozne nerere energii tvoje 120mm vidle,mas ji dost nameko.
120mm a zrat energiu?
ad bunny: ide to na vsetkom, ide len o techniku:-) hehe, ale na fulloch je o vela tazsie… myslim, ze ti zostava iba skakat skakat skakat a mozno este skakat
no hele kdyz ji dam na miste temer na doraz,tak jo,zere energii. ale neni to moje vidle,otaku to tak ma tak asi vi proc.
po vymene oleje nejak prituhla na doraz uz ji jen tak nedostanu, coz je asi lepsi.
Hehe…a nesla by pouzit prave ta energie, kterou zatlacis do zeme na to, aby jsi se zvednul? :)
odkedy ja mam celopero moje bunny sa o doost zmensilo
no ony trialovy kola nejsou pronic zanic hardtaily:-)
to je pravda tlmenie pozerie dost energie pri skakani ci uz smerom hore alebo dole :-)
no tou energii se ted prave stali tlumic. A protoze zpatky nejde max rychle kvuli tlumeni tak se to nechce nadzvednout.
stali→ stlaci (jsem disgrafik)
Je to jen v technice, ale cim vetsi utlum, tim hur se to taha. S pevnou vidlici se musim dlouho szivat. S odpruzenou dam 80cm a s 200vpredu/230vzadu rek bych polovic. Hodne zalezi na geometrii a velikosti kola. Kdyz nemas prostor nad ramem, tak se s tim tezko neco dela a dlouhyho XC authora nezvednu, ani s kratkym predstavcem a vlastovkama.