Musím koupit nové páky na V brzdy.Stačí Deore nebo se vyplatí připlatit za DEORE LX?Nebo je do 1000 něco lepšího?V těchto dilematech mi výrazně chybí recenze ze starého bikefora…Díky za rady porady.
Musím koupit nové páky na V brzdy.Stačí Deore nebo se vyplatí připlatit za DEORE LX?Nebo je do 1000 něco lepšího?V těchto dilematech mi výrazně chybí recenze ze starého bikefora…Díky za rady porady.
Deoréčka mám a přijdou mi zbytečně dlouhý. A taky se mi na nich udělal docela velkej vakl. Rozhodně bych si připlatil. LX jsou dobrý, ale asi bych šel do Avidů. Do litru se sehnat dají.
Avid… staci se rozhlednout a daji se sehnat
koukal jsem na stránky Progesscyclu a Avidy jsou všechny daleko přes 1000.Půjdu tedy asi do těch LX.
Recenzi ti neposkytnu, ale na www.velotrade.cz si za tvou cenu LX páky koupiš hned 3 – za tu cenu je to bezkonkureční koupě v poměru cena/výkon:-)
To opravdu vypadá lákavě.Jsou spolehlivý?Zatím jsem o nich neslyšel.
LX páky jsou šlušný standard dnes už za rozumný peníz. I skalní Avidista Tink proti nim nic nenamítá:-)
Nez Deore tak určitě LX páky. Mají nastavení brzdné síly a jsou docela životné a vypadají taky slušně. Jen jsou maličko měkké – záleží co máš za čelisti nebo kotouč.
ja mam avidy (tusim typ AD3, nebo tak nejak), koupil jsem je za 500,– a jdou fakt dobre
tak jezdil jsem nekolikery brzdove paky na Vcka – no name made in PRC za par supu, Deore, Avid AD3. No a subjektivne mohu prohlasit, ze jsem neshledal zadny rozdil, krome vzhledu.
No tak v tydle cene v novych vecech moc moznosti nemas…bud Deore…levny…obcas staci…pak AD3…za 600,– myslim je prodavam…hem..asi?…ty jsou o fous lepsi nez deore…a pak LX…ty jsou o fous lepsi myslim nez AD3…akorat jsem z nich mel takovej plechovej pocit…tedka vozim AD3 na druhym bajku a SD Ti na prvnim bajku :)
Jazdim paky DX 98 (teda LX, iba prefarbene) a dodnes chodia uplne ok a neplanujem menit. Mam proti Sh. kadeco, ale brzdovych pak sa to urcite netyka.
Su fakt take kratsie, takze ak mas gripshifty, tak ti mozno nebudu. Ja ich mam spolu s gripmi, ale ja mam obrovske pracky, takze mi to vyhovuje viac ako akekolvek ine riesenie. Na dlhych pakach mi vzdy koniec paky tlacil do klbov 4. a 5. prsta.
Ak su to tie, ktore si myslim, tak ano, su velmi dobre. Stare Shimano je asi dobre Shimano (okrem SIS, to je imho humus, i ked som na tom jazdil dost dlho).
Ja rozmyslam, ze by som tie DX nahodil na moj novy bike, len sa bojim ci su este spolahlive po 6 rocnom pouzivani. Inac rozdiel medzi hlinnik tektro a DX nevidim, ide mi len o ich vzhlad.
Tak to zrovna mám-gripshifty.Ale myslím,že to s nima zkusím…
Klidně do toho jdi,jezdim LX paky a schift 5 let a eště sem si nestěžoval.