Nazdar bazar, nevite, kde toto kola maji?? (kraj Zlin). Nemuzu ho zaboha sehnat…
Dikas @)
Nazdar bazar, nevite, kde toto kola maji?? (kraj Zlin). Nemuzu ho zaboha sehnat…
Dikas @)
protože neumiš hledat, maj ho na www.akcebike.cz za 17 500…
jj ale ja mam jiny problem – pro rok 2004 jich bylo v CR 9 kusu!! a vsechny jsou uz fuc. Ale na starosti to ma Pells (vyhradni dovozce pro CR), ale ten je hrozne neschopny…
Jinak vsady v e-shopech ho maj uvedeny, ale na sklade ho nemaj..
Jo jo. Svatá pravda. Všichni říkaj není problém ale všichni maj prd. Já když jsem sháněl svoje Mongoose, zburcoval jsem celou Republiku a prd. Samozřejmě včetně zdroje ( pells ) Pak jsem z čirého zoufalství jej pod odkazem prodejci na stránkách pellsu telefon za telefonem a sehnal jsem ho 30km od svého bydliště. Náhoda. Zkuz to tak tak. A pokud bylo 9 kusů a jsou prodaný, čemuž klidně věřím, podívej se na zahraniční internetový obchody. Tam narozdíl od našich když zboží naj nastránkách, maj ho i na skladě. Hodně štěstí!((
no tak to sorry :-/
za co? Jako za toho scrapa?? Mno toho si prave chci kupit, protoze tento typ nikde nemaj… to si radsi priplatim :))
ne, sem te nařknul, že neumíš heldat, tak se omlouvám :D, jinač snad to je správná volba, ale aspoň budeš mít konu
nebo jsem uvazoval o Haro Escape 8.1 – je o 3k levnejsi a ma o neco horsi vidli..