Potřeboval bych poradit jak seřídit Magury Julie. Vzadu bez problémů, ale ve předu pořád škrtají pakny o kotouč. Je tam poměrně malá vůle na obou starnách, jde nějakým způsobem zvětšit? Dík.
Potřeboval bych poradit jak seřídit Magury Julie. Vzadu bez problémů, ale ve předu pořád škrtají pakny o kotouč. Je tam poměrně malá vůle na obou starnách, jde nějakým způsobem zvětšit? Dík.
Nejde. Jsou tzv. „samonastavovaci“. Tu vzdalenost zajistuje tesneni, ktere se pri brzdeni zdeformuje a pri odlehceni se i s pistkem vrati do puvodniho stavu.
když to člověk umí seřídit tak to de, ale mě totrvalo asi 2 hodiny než sem po experimentech s podložkama a štelováním našel ideální pozici.ale jakmile se trochu sjede destička problémy jsou zpět.....
Myslel jsem nastavit vzdalenost desticek. Skrtani neresim :)
Takto podobně jsem se o to snažil, zlepšilo se to o 70% ale pořád to mírně škrtá. Tak že je to asi maximum co z toho lze dostat. Uvidíme až se to trochu obrzdí. Dekuji za reakci.
100%
Ja som mal na juliach 2002 zaoxidovane piestiky. To sposobovalo,ze sa uplne nevracali a brzdy sa uz nedali vycentrovat. Takze rozmontovanie a vycistenie by mohlo pomoct…
Je treba vyndat desticky a brutalne promazat pisty (btw: pist je prasatko ?), mne nic jinyho nepomohlo
100%
200%
4%:)
96%
Nevim, proc porad nekdo resi to skrtani. Kdyby jsi si dal na kolo voditka, tak ti to prehlusej a mas pokoj;-)