• fousac

schanim predstavec na cannona na headshock vidli.. kratky – cca 4cm – s vetsim uhlem… neni to nahodou 1,5" ??? nebo aspon nejaky uzitecny informace… nejlip kamenak a nejlip v praze.. dik..

0 0
    • tk  

kdyz jednou byl ve sfinxu, meli tam kolo s headshokem a ocelovym predstavcem, co delali sami. treba by ti jeden na miru udelali.

0 0
    • romachain  

Zdravíčko. Jsem si myslel, že za rozumnj peníz pořídím na Headshock představec na OS řidítka, ale našel jsem ho jen na jediným E-shopu a za 1400,–Kč. Tak se chci opýtať jestli někdo nevíte o nějakým zapomenutým představci na Headshock na OS řidítka cca 5° a 110mm a ideálně černej…

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • maajkee  

no já tu mám jeden 5° 100mm černej, nikdy nejetej, kdyby ti ten cenťák nechyběl tak se můžem nějak domluvit :) nejlíp přes mail.

0 0
      • folty.hans  

koukni na Ebay, v ČR toho moc neseženeš. I tak se ale připrav, že cena je přeci jen vyšší :-)

a je to HeadshoK, HeadshoCKů ti to moc nenajde ;-)

0 0
        • romachain  

Nechci zatím nic tahat přes Ebay. A za „C“ navíc se omlouvám, občas mi to ujede, ale vím, jak je to správně…

0 0
          • folty.hans  

mně to nevadí, jen že jsem právě dřív po ebay a po google hledal Headshock a ono nic, proto na to upozorňuju, aby jsi si jako já nemyslel, že už se nic nedá sehnat :-)))

0 0
            • maajkee  

Fakt se hele ale sháněj blbě, i na ebay, většinou už tam jsou ty novější.

0 0
    • Tomcat  

No mě se tu jeden plonkovej valý, bohužel klasika na XC.

0 0
    • romachain  

Vím jak se doporučuje aby se karbonový řidítka kombinovali jen s představci k tomu určenými, tak co říkáte na použití Ritchey Carbon WCS do předdstavce Cannondale? Dnes se jdu mrknou na tyhle řidítka od borce, co je vozil ve starším WCS představci, doufám, že tím ty řidítka nebudou nevhodně poznamenaný a že je od něj za rozumný peníze koupím…

0 0
      • přišlapávač  

kupovat olitany carbonovy riditka? no nevim :-)

0 0
      • kubad  

na Cannona WCS ? fuj ani to neskoušej.

když už tak sežeň FSA dají se za krásnou cenu nové

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • maajkee  

Nemá někdo volnej představec na headshok 9,10 cm úhel cca 5–6° ?

Jsem jich pár za babku prodal a teď nemám když potřebuju :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.