Které z těchto kol si mám vybrat? Vím, že Tassajara je o něco dražší než ty další 2, ale to bych překousl.
Které z těchto kol si mám vybrat? Vím, že Tassajara je o něco dražší než ty další 2, ale to bych překousl.
osobne mam zkusenost s GT Avalanche 1.0 a az na vidlici muzu doporucit, ma skvely ram a osazeni je taky na urovni. Papirove,ale vypada nejlip Gary Fisher Tassajara Pokud jsi ochotny dat az 20000 mozna bych menil GT Avalanche 1.0 za GT Avalanche 0.5
jo podobny dilema sem mel i ja, akorat to gtcko bylo 0.5 :) nakonec mam marlina s kotouci. proste se mi libil vic, u tassajary me nebrala ta barevna kombinace – na webu vypadala stribrna varianta super, v realu to ale je dost slaby. marlina si ale raci nekupuj, at nejsi dalsi kdo ho ma ;))) p.s. kola gary fisher sem videl uz i v supermarketu, resp. ve sportu co je v obchodnim centru metropole zlicin. stoji tam vic nez je doporucena cena…
GF Tass je z nich nejlepsi. Rozhodovali jsme se mezi GT 0.5, GF Tass a Trekem 6500 pri koupi kola pro syna, nakonec vyhrala ta Tass. Ja jsem to kolo mel pujceny na jeden svih, a docela dobrej pocit. Do kotoucu bych v tyhle cenovy kategorii asi nesel, ale to je otazka nazoru. Ta sedostribrna me nerusi.
jo teda az na to sedlo, to bych teda nemusel, ale jsem extremista, mam rad tvrdy uzky sedla…
gt je dobry kolo, jezdim ho tretim rokem, ale problem je spis v tom, kdyz se ti stane neco s ramem. Pri reklamaci jsou ve firme aspire, ktera tuhle znacku u nas zastupuje absolutne neochotny. mam to z vlastni zkusenosti.
Volil bych GT 0.5. Kamarádka má GF Tass, párkrát jsem na tom jel a musím říct, že oproti mému RM Tsunami nic moc… Jestli máš rád delší rámy, což GF je, stejně vem radši TREKa 6500 …
Jezdim Tasssajaru už dva roky a namůžu si na ni absolutně stěžovat.Perfektně vyvážené kolo,genesis geometrie,kvalitní material a dobré jízdní vlastnosti,co si víc přát.S tím sedlem je to pravda,ale jinak si za tyhle peníze není na co stěžovat.