• ph

Jak uz jsem tu nekde psal, roznytoval jsem za jizdy retez, ktery se zasekl za drzak kladek prehazovacky a ja celkem silne slapl do pedalu. Po provizorni oprave retezu jsem zjistil , ze prehazka chodi smerem na vetsi kolecka dobre, dolu to jde jen dve cvaknuti dolu, jedno nahoru aby se retez dostal opravdu o jedno kolecka dolu. Vcera jsem se na to dival, rozebiral a ladil a zjistil tohle:

• patka je asi v pohode, zadne ohnuti nepozoruji – pred tim jsem si ji ale nijak moc neprohlizel,
    • prehazka po nastaveni neni idealni, drzak kladky se mi zda trochu volny v tom cepu, ktery ho drzi na samotne prehazovacce.
    • retez je na dolni kladce trochu vychyleny z rovneho smeru (problem).

Je to normalni nebo nasledek nehody?

Ram je RM Landslide.

Predem diky!

0 0
    • Žanek  

Vůle v čepu vodítka normální je, to bych neřešil. Pokud je řetěz trochu vychýlený na napínací(spod­ní)kladce tak je ohlé vodítku přehazovačky. Zkus ho srovnat a mělo by to být OK!

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • zirecek  

nech si narovnat v opravne patku prehazky. Nejde to jednoduse videt okem. Na devitkove razeni ma ohnuti velky vliv…

0 0
    • RUMcajs  

Možná že máš trošku ohlou patku. Taky jsem řešil podobný problém a pomohlo až narovnání patky sikovkama :-)

P.S. Podívej se jak patka „pracuje“ při dotažení rychloupínáku a co to dělá s přehazkou, možná budeš překvapenej :-)

0 0
      • ph  

Dobre, jeste se na tu patku jednou podivam. Zdala se mi dobra, ale kdo vi. Kdyz opravdu byla dobra, tak jsem si ji neprohlizel ;-)

Diky.

0 0
        • zirecek  

nedivej se na nu, nic na ni neuvidis, dej to do opravy. Sundaji saltr a specialni ocelovy bazmek nasroubujou do toho zavitu v patce a na dlouhem rameni uvidi jakekoliv ohnuti, ktere ty okem neuvidis. Srovanji to a pohoda.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.