Prodejce mi prodal pro alivio a kazetu SDRAM 5 řetěz DEORE HG 53, bude to OK? Jak ten řetěz řadí? Dík
Prodejce mi prodal pro alivio a kazetu SDRAM 5 řetěz DEORE HG 53, bude to OK? Jak ten řetěz řadí? Dík
no nebude, jestli je ta kazeta 8spd, tak potřebuješ řetěz deore IG 51, nebo alivio. HG 53 je na devítku. Nejsem si ale 100% jist, v tom číslování řetězů Shi… ale jestli tam máš opravdu SDRAM, tak to není moc rychlej počítač, a kam tam dát řetěz nevím :-)
No vidíš se mi to plete… SDRAM nemo SRAM. Hlavně když víš o co de…
V číslování Shimana se nevyznám, pokud to je opravdu devítkovej řetěz tak je nesmysl ho dávat na osmičku, když můžeš jezdit řetězy za polovic ceny. Vozím to naopak – žetěz PC48 a SH Deore 9 speed a chodí to normálně;
Já tak nějak taky, osmičkový řetězy PC58 a devítikolo sestavený z osmičkovejch pastorků a devítkovejch mezikroužků -a mám 12–34 jako XT, chi chi, jen 3× těžší :o)
No o tomhle sem uz taky premyslel, udelat z osmickovy kazety devitku, jen sem nevedel, jestli sou pastorky stejne tlusty. Takze asi jsou… :)
To jsem neřešil, podložky jsem schrastil devítkový a chodí to. Jo, ještě devítkovou 12tku.
Devitkovy retezy normalne na osmicce funguji, ale byvaji o trochu drazzi tak je to skoda kupovat.
Behat by to melo ale urcite to nevydrzi tolik co 8retez.
Fungovat to bude, ale asi půjde rychleji do kytek než osmičkovej – je užší!
Ja to tiez tak jazdim, 8 kolo kazeta, 9 kolo radenie aj retaz a v pohode.
spapa 9 kolova retaz 8 kolovy salter?? a so starsimi klukami bude asi problem, vsak.
No to se pak můžu divit, že při mých 60 kilo a maximální péči o řetěz mi vidrží 1200km a dost. Už si u toho šmejda nekoupím ani záplaty… A koukám na koloshop na řetězy ESP za podstatně levnější peníz i z rychlospojkou… Znáte je ? Vydrží? Asi si budu muset kupovat na netu i blbej řetěz!
jestli jsi z Prahy tak je ok nakupovat na bikestore.cz mají na Andelu místo kde si to rovnou vyzvedneš a řetez ti seženou tak do dvou dnů. Nechci dělat reklamu, ale mám dobrou osobní zkušenost :-)
Jsem z Chebu.
No tak se projedeš ;)
To vazne????
tahle kombinace (8kazeta / 9 razeni) ale nemuze bez uprav (vlozeni podlozek pro 9kazetu) dobre chodit