Jezdíte sezónně nebo platí, že správný biker s kolem i spí ? :)
Jezdíte sezónně nebo platí, že správný biker s kolem i spí ? :)
Vzhledem k tomu, jak málo už mám času (výmluva a asi i lenost :-) ) jezdím už pouze od jara do podzimu. Dřív jsem jezdil pořád, ale tak nějak jsem zlenivěl a na válcích mě to nebaví.
poprve jsem sednul na bike pred tusim asi deseti lety(nebyl to bike,to se neda rict,ale spada to do kategorie:-)) clovek kteryho to fakt bavi(jako me) tak na nejaky sezony nehraje.jo a s bajkem skoro spim,mam ho metr od postele.
V březnu, ale tento týden díky počasí jezdím co to dá. A nestačím se divit jaké zimní radovánky nadělaly škody. ( na fyzičce)
no, ja sem kolo odstavil na mesic v rijnu, od ty doby jezdim co pocasi a cas dovoli.ale v zime jezdim max. 2–3× tejdne, k tomu 2× tejdne bazen a 2× trenink s bezkarema. to pocasi tenhle tejden mi ale celkem vyhovuje :-) zejtra asi vytahnu po dloouhej dobe kratasi+navleky..
Já jezdím 365 dní v roce, idkyž v zimě jenom do práce. To jsem vůl.
Nejšeš já taky, i když ne 365 dní v roce. Ale to nepočítám jako jízda pro radost. Spíše způsob dopravy.
Jak vul? To bych musel byt vul taky a to teda ne! :-)
Pro mě začíná sezóna Novoročním švihem 1.ledna. S kolem nespím, to rozhodně ne. Jezdím celoročně a tudíž sezóna končí 31. prosince.
Taktéž – od –13°C do +36°C.
Taky
Ja spis pocitam sezony komponentu nez sve :o) – jezdim porad…neoddeluju sezony…oddeluju roky…
Někdy v březnu, podle počasí začátkem nebo koncem. Končím v říjnu taky podle počasí. Přes zimu nahrazuji kolo popobíháním. Zdar!
Jezdim i v zime i kdyz v tech zimnich mesicich najedu tak 1/3 toho co najezdim v mesicich od brezna do rijna. Naplno se venovat treningu zacinam az tak od brezna.
Jezdim kdy se da, trenink tomu ale rikam tak od konce unora do zacatku rijna :)
No letos jsem dirtoval hned na Novy rok po pulnoci. Se sampanskym to sice hezky lita, ale blbe pristava. Jestli pocitas sezonu jako rok 2004.
Jezdim celorocne, aneb zivot je nekonecna cyklosezona;) Pres zimu ale jen co zivly dovoli, protoze je brzo tma, na silnici nemam rad sul, v terenu bahenni lazne jen do urcite urovne:) a pri vetsim mnozstvi snehu uz to taky hur jede, to pak prichazeji na radu lyze. Pri blbym pocasi dokonce i trenazer.
Jezdím pořád, celoročně… Ve sněhu je nejlepší ježdění…
Sice mam kolo kousek od postele, ale presto zacinam tak v breznu a koncim tak v listopadu. Na snih vyjedu jednou za „uherak“ se jentak vyblbnout. Pres zimu plavu a zvedam zeleza, to abych nemel uplne ichtilacky cyklisticky telicko.
Co se týče kola, jsem na tom stejně jako ty. V zimě chodím pěšky, jezdím na sjezdovkách a odhazuji sníh lopatou :)
Kolom vynechavam kdyz zacne snowboardova sezona. A NAOPAK:-)
jo jo, to jsme na tom stejne: kolo – brezen – listopad prkno – prosinec – brezen. No a pres zimu jeste obcas bazenek.
Kdykoliv to jde, jen děš? nemusím:-)
Když už nás je tolik, co jezdí v zimě, dáme těm debilům do parlamentu petici proti používání soli. At si s tím nasolí ř.., aspoň tam neusnou.
Hmmm, to mi připomína, že jsem dneska zapomněl „odsolit“ bike…
jezdim, kdyz na to mam naladu.. a jako kazdorocne mam ted leden-unor linou, takze vic az od brezna…
Jezdím „imr-vére“. Tede v zimě jezdím tak jednou za čtrnáct dnů cca 200 kilásků..
Jezdím celoročně, tehdy, když to jde kvůli práci nebo rodině. Ale déš?, vodu, led a asfalt moc nemusím (ale když je abs?ák, tak to skousnu taky).
Momentalne nejezdim, protoze sem prodal stary bajk a novej se nekde zdrzel, penizky jsou jiz z prasatka venku, ale kolo nikde ;o( Hlavni sezonu mam od pulky unora tak do rijna, potom me to krapet prestava bavit. O to vetsi abstak mam ted ;o)) Mimo sezonu se snazim udrzovat v posilce a parkrat neoodolam a vyrazim ven. To ale musi byt snih, cisty a bily .. do cvachty nejedu ;o)
sezona nikdy nekončí,ale ta letní je lepší:-)
Špatně. Sezona pro mě začíná tehdy, když denní teploty vystoupí nad 20°C :-))
no vidis, to ja mam najradsej 5–15. este klidek ako v zime, neni vonku vylezene vsetko co ma dve alebo styri kolesa (alebo dvakrat styri za sebou) a pritom uz nemrzne, ani sa neskvarim do kazdeho kopca…
ty sa daj na archeologiu :-D
inac nepouzivam pojem sezona, ale uctovne obdobie, a to zacina 1.1. a konci 31.12.
To mě *****, starší thread nebyl ? :D
PROBOHA WOJTKU PROČ TO VYTAHUJEŠ ? ? ?
a proč ne? :-)