Potreboval bych poradit, jakou vidli si mam koupit, ktera z tech dvou je lepsi, pripadne poradit i jine znacky. Tlumeni chci kazdopadne olejove, ale pruzeni nevim ktere je lepsi, jestli pruzina nebo vzduch. Jsem ochoten na ni obetovat do 5.000.
Potreboval bych poradit, jakou vidli si mam koupit, ktera z tech dvou je lepsi, pripadne poradit i jine znacky. Tlumeni chci kazdopadne olejove, ale pruzeni nevim ktere je lepsi, jestli pruzina nebo vzduch. Jsem ochoten na ni obetovat do 5.000.
sice nepíšeš co od ní očekáváš, ale na RST a Sunour bych zapomněl a poohlíd se po RS Judy XC a nebo Pilotovi XC, určitě o 100% funkčností lepší vidlice na www.koloshop.cz Judy 4100 Pilot 5300
vidlici nechci přímo na nějaký super těžký terén, ale takový lehký, sem tam středně těžký terén. Hlavně chci a? je na ni spoleh a hlavně aby nepraskla. Už jednu zkušenost mam s balisticem, ale ten byl sedmi rokama.
Tak pokud máš takový požadavky tak platí co napsal Ví?a. Minimálně Pilota!
Nejsou u toho pilota problemy se vzduchem? Neutika? Dofoukava se casto?
A nejsou u Suntoura problémy s patronou? S plastovejma futrama? Nelámou se RSTéčům nohy? Kup si Marcoku, člověče. Já vím, nemáš tolik peněz. Ale je to investice na delší dobu a tak to zvaž.
Rock shox nema dovozce,navic jsou hrozne mekke.Kdyz Suntour tak XCP-75 s lock out,chodi slusne, cena kolem 5 tis.Vidlice v teto cenove kategorii mamji obdobnou kvalitu,vydrzi 1 az 2 roky bez problemu.Marzochi jsou asi nejlepsi, ale dost drahe.
O vidli XCP-75 se toho tady napsalo už dost.
xcp 75 s lock out mam a neni vubec v pohode, lock out je tam skoro k nicemu, protoze se stejnak skoro nehejbe. zkus manitou, maroki, nebo ten rock shock, ale tamtem dvema bych se vyhnul.
Já mám XCP 75 LO a jsem spokojenej. Asi jsem měl štěstí na dobrej kus. Jinak jí koupíš za 2,5k.
to neni stesti na dory kus, to je blazena nevedomost
Ja ji taky mam!!!!!Sice byla ze zacatku tuha, ale na garancce ji rozmontovali a promazali a jeste se ted docela rozhybala (nevim jak, ale jel sem na tyden pryc a nastrikal sem ji olejem GT85 a prijel sem a chodi uplne hladce) a je bozi!!!!!!! Takze naprosta spokojenost…
A co tak XC Pro D-RL? cena myslim tesne pod 4litre. 100mm zdvih
U nas Plzni prodavaj lonsky Piloty XC za 4 tisice, to je podle me docela dobry, pokud nevazis 90 kilo a teren jezdis jak rikas, urcite bych do toho sel.
Plzen je sice daleko, ale napis mi prosim kontakt
Hmm…do ani jedne z nich bych osobne podle tvych preferenci nesel…vyhozeni prachy…
Kup si neco lepsiho – aspon toho Pilota…nebo prihod 2 tisice a mas Marzocchi a ta ti vydrzi…pripadne Manitoua Black…ale ten je financne mimo…
Znamej tedka prodava jednu AXIMA…ta nejvyssi prej..za necelych 5000,–…ale nejdu do ni :)…jestli chces, tak rekni – prej ma blokaci, regulaci tlumeni a prej jeste cosi…vnejsi nohy karbon…ale fakt si setrim tedka na neco jinyho :)
manitou six, tedkom je v nabidce v bazaru uplne nova, myslim, ze na tvoje podminky by uplne stacila ((-:
Spíš než řešit – z bláta do louže – raději bych si připlatil. 5000 je, bohužel, na slušnou vidlu málo. Rozdíl mezi vidlou za 2500 a vidlou za 5000 není z hlediska funkce atd až tak velký. Rozdíl mezi vidlou za 5000 a za 10000 je už dost citelnej! Všechno je otázkou – na co to chceš, kolik na tom najedeš a někdy taky kolik člověk váží.
prave proto ti doporucuji tu sixku neni spatna za ty prachy co to tam nekdo nabizi (2500,–) PS: nechci delat reklamu, zda se mi to proste dobry