Zdar lidi! Mám dotaz, zda je lepší koupit vidli Suntour XCP-D RL, nebo RST Gila Plus, popřípadě nějakou jinou do 3000Kč? Dík za odpověď!!
Zdar lidi! Mám dotaz, zda je lepší koupit vidli Suntour XCP-D RL, nebo RST Gila Plus, popřípadě nějakou jinou do 3000Kč? Dík za odpověď!!
brz uprav gila,po upravach santus:)
mozna by nebyl v tahle cenovy kategorii manitou six- neni tak tuhej jako gila nebo suntour, ale aspon vyuziva celej svuj zdvih.
souhlas, gilu jsem viděl jen jednu která fungovala. a tech co ne mraky, poslední kus dneska, ale ta byla asi zaprasená…
urcite ten splice zkus si tu najit neco o gile nebo suturu a uvidis proc
Asi máš pravdu, Na gilu hodně lidí nadáva a Suntourka je prý strašně tvrdá. Radši si připlatím…
jestli si nechces priplacet, tak vem sixe
Six je ale levnější na netu za 2000 Kč, Gila plus stoji 2500Kč.. Někde jsem viděl sixe i za 1700Kč, ale už nevím, kde to bylo..
sixem si nepomuzes je to meka s… ale jestli ho nutn ches tak http://www.koloshop.cz/koloshop.php?…
a z akcebiku ti nejdriv nedaj vubec vedet a pak to stejne nedojde
jj,akcebike je dobra atrapa cyklo obchodu,ale tohle byl prvni odkaz na vidli six v cestine:)
Jsi o ní uvažoval,než sis koupil Rebu?:)
jo, teda o jejim drazsim cernym bratrickovy.
Já bych ty peníze dal do šuplíčku a až se rozmnoží na 5–6 kkč, tak bych začal přemýšlel znovu:-)
to je dobrý kde se á koupit takovej šuplík?
na takovym miste rika se tomu PRACE… musis tam ale chodit skoro kazdej den, neco tam po tobe chteji, ale pak za mesic mas ten kouzelnej suplicek…
no, vyber nic moc. Zkus se pidit po slevach v bikeshopech – treba u Velohanak maj lonskyho Axela Elite za 2500, ale je jen na kotouce…
ani jednu, nekde na netu raději vem manitou axel.