budu dávat sida na kontrolu do servisu (po dobe zabehu) a zvažuju že bych jim řekl at mi tam zmeni zdvih na 80mm. Proto se chci zeptat tech co sidi jezdí zda jezdí ten a nebo ten zdvih a proč a jestli skoušeli ten druhej tak proč přešli. díky
budu dávat sida na kontrolu do servisu (po dobe zabehu) a zvažuju že bych jim řekl at mi tam zmeni zdvih na 80mm. Proto se chci zeptat tech co sidi jezdí zda jezdí ten a nebo ten zdvih a proč a jestli skoušeli ten druhej tak proč přešli. díky
hold ho asi z bikefora jezdim jen ja :(
Nepocitam, ze v patek pozde odpoledne a vecer tu bude nekdo takovej. :)
hm pravda :) nějak jsem stratil pojem o čase (kua to to ale leti už je zase patek večer)
Neviem co chces pocut. 6cm je vpohode, pri 8cm mozes ist o trochu rychlejsie v zjazde. A zdvihne sa Ti predok.
Nechej si ho zvednout na 80, reálný zdvih je při tom stejně lehce pod 70mm.
Když ho budeš chtít přitvrdit, stačí trochu přefouknout a využíváš zmenšený zdvih. Když plný zdvih, dej maličko pod předepsaný tlak a máš z něj žehličku – v tomto dolaďování prostřednictvím 3 soustav je SID (Race) nepřekonatelný.
Předek se ti nezdvihne bude to stejné, při změně zdvihu jen vyndají 18mm gumový „spacer“ z levé nohy.
Mimochodem SID a sjezd … :-)
Mas pravdu, ostane rovnako vysoko…
no vim že ho jezdí rodriguez
Mam SIDa XC a zdvih 8cm. Min ani vic bych nechtel. Pri 6cm bych musel mit vidlici tvrdeji nastavenou. Kdysi mi nekdo tady na BF rikal ze u novejch SIDu kdyz se zmeni zdvih tak se nezmeni vyska vidlice. Nevim jestli je to pravda, ale v tomto pripade tam nemit tech 8 cm mi prijde jako skoda, protoze tim clovek neziska ani moznost snizit teziste coz je asi jedina vyhoda 63mm.