Jaky mate zkusenosti s nytovacema?mel sem tri a vsechny sli behem par poiuziti do haje.pravda nebyxly dvakrat kvalitni.Nevite o nejakym dobrym co toho vydrzi trochu vic?parktool??
Jaky mate zkusenosti s nytovacema?mel sem tri a vsechny sli behem par poiuziti do haje.pravda nebyxly dvakrat kvalitni.Nevite o nejakym dobrym co toho vydrzi trochu vic?parktool??
Mam nytovac za 120Kc uz leta a roznytoval uz desitky retezu do posledniho clanku (neptejte se me na co) a funguje stale bezvadne. Ale na pohled podobny nevydrzel ani tri retezy. Videl jsem takovy luxusni s drevenou rukojeti za 4500,–. Bylo to v dobe, kdy jsem jeste nytoval kladivem a pripadalo mi to jako hrozna pitomost.
no 4500 za nej opravdu davat nehodlam..:-)
zkus exu. dilensky. je tezky (spise na doma nez na vyjezdy). cena ± 200,–
Mám Exu multiklíč s nýtovačem a taky už nějaký řetěz roz a snýtoval…
parktool CT-5 si koupim ja
nemate s nim nekdo osobni zkusenost?
Koukni na www.kovys.cz a najdi si tam nytovac – neco podobnyho mam doma a taky to uz snytovalo a roznytovalo spoustu retezu..
Tento je najlepsi, lepsi ako byva v dielnach servisov (brigadoval som tam dakedy davno, takze viem)
http://www.kovys.cz/…dat_prod.php?…
Vyborna vec je ta stavitelna opierka oproti trnu. A hlavne ze je kruhova (t.j. nema vyrez), pretoze nekrivi clanky.
Tak tu presne mam.
Tak ten mam taky a za ty prachy super
Tenhle mam uz snad 6 roku a bez problemu, stal do 200,–
Jinak ten ParkTool bude pekne predrazenej
tak přesně podle tohoto jsem si nechal udělat kopii za 30 vajec, akorát po 4letech se mi ulomil ten vytlačovací trn. Před 2 měsíci sem ho koupil za 130kč. Jinej už nechcu.
Mám ho taky, maximální spokojenost!!
Ten mam taky, a drzi, a drzi, a drzi, a eshte asi dlouho drzet bude… :o)
mate nekdo tip, kde v praze maj bezpecne veci od kovysu? potrebuju dneska koupit dva stahovaky…
Popíšu ti můj nejkvalitnější nýtovač co jsem kdy měl. Průbojník kterej přebroušenej pod tlouš?ku čepu a dvě matičky velkosti 5 a 6 na sobě. Tak ten čep nevyrazíš úplně. 5etěz mám rozpojenej za cca 10 sekund a spojenej taky. Jinak za 35 let / jezdím od 6 / se mě nikdy nerozpojil řetěz.
Mě se roznýtoval při první vyjížďce na novém kole. Snýtoval jsem ho dvěma kameny o hmotnosti cca 2kg, které byly zdarma k použití na cestě. Od té doby drží (řetěz).
Do terénu spojku ak používaš 9.
Zajdi do nějakého bikeshopu a zeptej se, jakej nýtovač používají v v dílně. Jinak to, že šel nýtovač po několika použitích do háje nemusí být jenom chybou nýtovače; :O))
to je jasny…:-),trochu si fandim ale myslim ze mnou to nebylo :-)
Dnes jsem si koupil za 195,–Kč nýtovač od pedálsport a udělal jsem sním, co jsem potřeboval.. nejde vozit na kole, protože je docela velký i těžký, ale na doma vypadá docela dobře..
Delaj i malej do krabicky od sirek :)
Doma pouzivam ten od Kovysu, na kole vozim Super Chain Tool od Topeaku – naprosta spokojenost. http://www.topeak.com/…in_lead.html