Pochlubte se!!! at víme kdo je tu z nás nejvýkonnější :)
Pochlubte se!!! at víme kdo je tu z nás nejvýkonnější :)
To je těžko, můžeš jet málo obsazený závod a pak mistroství, :-).
sem samozřejmě myslel, že sem napíše dotyčnej co to bylo za závod, kolik jelo lidí :)
Moje nejlepší zážitky na biku nejsou ze závodu, ale když si zarvu sám, :-). Ale jasně, že chce každý uspět. Takže 20-tý na Valašské 50, byl to brutální hukot… .
co tak napsat z kolika :) nebo že by startovalo 20lidí ? lol
Že seš to ty, tak jsem to vyhledal: 253 lidí. Jde mi jen o to, že jsem z toho měl parádní pocit, protože to byl hukot jak prase, dupačka jak ďábel, :-))
Težko tady bude větší drtič než ddd :-(
to sou tady copak všichni kategorie:cyklo-turista / popojížděč – požitkář ?
Hele nesnaž se to škatulkovat. Je to těžký protože někdy máš dobrej pocit ze závodu, kde papírově jsi mimo, ale víš, že jsi dal všechno a bylo to na hraně, jindy zajedeš dobrý číslo, ale je to nemastný neslaný. Spíš než číslo je důležitá ztráta na vítěze. Pro příklad 12/6 Louny 80km 11 v kat, ale cením si toho míň než 99 celkově na TransBrdech 62km… tak to asi k tématu
ja povazuju za uspech, ze sem ty louny prezil a dojel vcelku… :) a 515 na transbrdech je pro me rekreacniho turistu taky dobry.. :)
osmi na zjazde v ziline :-) ale bol to uplne iny sudok to bol zjazd na divokej vode K1 a bolo to velmi davno od vtedy som ziadny zavod nesiel ani na vode ani na kole :-) vodu som zanechal asi pred troma rokmi (inac ak by niekto chcel kupit spricdeku neoprenovu na slalomovu lod komin 90cm a nepremokavu bundu z neoprenovimi limcami nech sa ozve vsetko je znacky HIKO )
Tak ja teda taky neco napisu :-) Vybrat jeden se da dost tezko, ale napr. Rock Machine Stredohorim (lidi nevim 500?, trasa asi 90km, prevyseni kolem 2500, ale fakt hrozny vedro…) – startovala dlouha i kratka zaroven, ujel jsem hned v prvnim stoupani s dvouma klukam co jeli kratkou, ale celou dobu jsem je tahnul – zdalo se mi ze jedou pomalu :-) Na 30km sem pichnul a mel velkej problem to spravit (bezdusovka nesla sundat) predjelo me tam dost lidi (hlasili mi neco kolem 40mista), ale znova jsem za to vzal a kupodivu sjel prvni skupinu a v jednom dlouhym prudkym stoupani jsem jim ujel.. v cili jsem mel naskok asi 5 minut na druhyho (to byl Rybarik – jestli vam to jmeno neco rika:-) Bylo to proste zuctovani za 3tydenni pripravu na Sumave kde sem kazdej den jezdil kolem 120km v kopcich. Ten pocit kdyz vam to jede a soupere nechavate za sebou, na to se jen tak nezapomina.. eee sem se trochu rozepsal – pardoon :-)
Rybaříkovi jsi dal 5 minut, mě asi 2 a půl hodiny. Loni jsem to ale trochu stáhnul a chyběla mi na tebe už jen 1 hodina 25 minut!!! Bejt tebou, tak začnu makat :)
No loni to vubec byla trgedie :-(( moje vykonnost, pocet startujicich a hlavne chovani nekterych zavodniku…
Nekaž mi radost, pro mě to byl životní úspěch :) 37. ze 107
Me docela Ivan prekvapuje, dit von neni zas nejak vysvihanej a od pohledu je silak :-))..B.
Zkus popovidat s Ivanem o jeho zimni a jarni priprave a pochopis..
ved prezrad co to z jeho pripravy nech viem v com zaostavam :-) nieco ako v Rocky IV, priprava Stalloneho na Sibiri? :-) vazne, zaujima ma ako sa dostava na taku vykonost v domacich podmienkach.
Tak ten Rocky presne sedi :-) (jezdit v minus deseti 160, pevne verit tomu co delas, akupresura, vyziva, domaci podpora.. a za 14dni na Malorce najezdit 2000km :-))
tak to by som to poradie pozmenil:
1. pevne verit tomu co delas a potom vsetko ostatne a ako trenujes alebo si (?) trenoval ty? (tri tyzdne 120km na Sumave…to mi povedz co Ta dostalo na bike po takych 7dnoch?)
S tim pozmenenym poradi samozrejme souhlasim (psal sem to jen jako body) No a co budu vypravet – moc se mi pak na to kolo nechtelo, ale sel sem… a nechtelo se mi tak moc ze sem premejslel ze s tim seknu, ale nesek.. :-))
Kazdej den 120km, no to bych musel asi kazdej den chlastat, pak bych to asi svedl.
ved ktovie ci nam dave nepise z liecebne ddd – ja viem, ze si to pisal ako body, len som chcel zdoraznit, ze bez nejakeho jasneho ciela a vole by mo bolo akekolvek zazemie a akupresura slusne povedane na prt… :-)
Oprava dle denicku :-) -Jeden den v tydnu volno (projeti 30km po rovince) zbytek byl 110–150 v kopcich :-)
chcem si dat tyzden podobneho „sustredenia“ pred Manitou Zelezne Hory…jazdil si co to dalo alebo v ramci AP?
vsecky kopce kolem 160–170tepu (muj ANP v te dobe 165tepu) nekdy na vrcholku spurtik, rovinky a kopce dolu 130–150tepu.. staci tak? :-)
staci tak :-)
Jakouze to mas max. ? :)
predpokladam, ze sa nepytas mna :-)
Pokud to bylo na me, tak maximalka v ty dobe kolem 192t.
Jj :) Dik.
Poznam niekoho co sem prispieva a presiel Dubnickeho Kinga s prevysenim asi 6km a dlzkou okolo 168km. S priemerkou cez 16km/h. Dosiel tusim siesty. Som dobry co .. ze viem kto je to :-))) ?
To je dobrá vražda, kdybych tohle někdy jel a náhodou dojel a pamatoval si to, tak to bude pro mě nejvíc na MTB poli, bez ohledu na výsledek :-)
ja ho poznam tiez. A tusim prave Ty si si z neho pred chvilou robil srandu ked pisal, ze s pevnou vidlou predbehol neviem kolko inych pretekarov.
Najlepsie si ho mozes vyskusat v SALZKAMMERGUT MTB TROPHY, to je nejak za tri tyzdne, takze hor sa do trenovania :-)
Ja som si z neho srandu nerobil.
nie ty, mcBlacky
Hmm, fakt. Odpovedal si na nie moj prispevok. Ale preco som videl, ze to bolo na mna, fajk nechapem. Asi som mal prekrizene oci :-((
mě zarazilo jak to prezentoval, a hlavně předjet někoho není zas tak těžký :-)
na tuhle verzi Dubňičáku jsem kukal a smekám… To je real biking. By bylo dobré, něco takového dělat pravidelně, protože mi připadá, že dneska dost lidí co jezdí marathonu pokukují i po jiných extrémech…
Neodporucam! Nema to s cyklistikou nic spolocne!!! :-) Inac obiehal som fullistu na odpruzenej. Na pevnej som obehol od nas chalanov na treningu v zjazde, ktory som nepoznal :-) Na Sazkammergut sa uz tesim. Pocul som ze trat je super. Obmedzil som pocet hodin v robote a zacinam pridavat na bicykli :-)
Ty si makac Lubos. A koho slavneho este poznas???:)))
:)
Já jsem vyhrál ve školce skákání v pytlích…Asi nejlepší výsledek. A taky jsem byl druhý v branném závodě „O partyzánský samopal“:-)
My byli jako družstvo druzí v nějakým školním kole soutěže „Co víš o SSSR.“ Asi jsne nevěděli, kdo režíroval „Jen počkej, zajíci.“ :)
jestli myslis soutez „O zemi kde zitra jiz znamena vcera“ tak v ni jsme vyhrali krajsky kolo a postoupili do celostatniho. Moje oblibene tema bylo ropovod druzba. Ve statnim kole nejaky svine z Hradce zaspivali Katusu (jasne podplaceni poroty) a porazili nas.
Kluci jeste chvilku tady vykladejte a mne snad ukapne i slza :-) Jo jo, kde jsou ty stare dobre rude casy :-)
At je ale ta slza ruda :)
Naštěstí nenávratně v prdeli
podle vysledku voleb bych bohuzel netvrdil ze nenanvratne, nastesti vsak prozatim v prdeli :((
7 místo na Night Trophy z 25 – Jak je kolem mne na trase víc než 5 lidí tak si připadnu jak ve stádě. Jezdim jenom proti své lenosti to je můj nejhorší soupeř.
Loni mi udalo radost 15. misto na Prazske 50 a z maratonu 21. misto na Malevilu i s defektem. No a letos to byl 36. flek na Krali Sumavy.
Sakra, tos mi v praglu ujel o 5 mist:-))
Tak kdo je nejlepší už víme, tak já přidám svoje, které jsou trošku někde na rozhraní cyklistiky a turistiky :-))
3. místo XC Strakonice – přebor JČ kraje 1993 (nevím kolik jelo lidí, ale stál jsem tehdy jedinkrát v životě na bedně a dostal v obálce stovku :-)
a novější: 132. místo v 2. etapě Transalp Challenge 2003 (z 272.teamů)
Letos mě vrcholně blaží, že budem na Transalpu „závodit“ ve stejném pelotonu s T. Frischknechtem, B. Brentjensem, Tinkerem Juarezem a T.Ritcheyem. Ačkoli je asi po startu už moc neuvidíme a my až přijedem do cíle, oni už se budou sprchovat, stejně je to příjemný pocit :-))
nechci snizovat tvoji vykonnost, reportaz z TA 2003 jsem cetl, ale myslim ze az amateri dojedou do cile tak Frischknecht se nebude sprchovat, ale bude uz osprchovanej :))
zavisi od toho, ako dlho sa sprchuje…:))) Neber kamaratovi iluzie. :)))
no, i když připustíme, že se Frischnekt sprchuje hoodně dlouho, tak už bude nejspíše i po večeři…
:-))) Samozřejmě Ale. Ale zrovna Tommy Boy jede v teamu s Tomem Ritchey. A ten chca nechce přeci jen tak dobrej není (taky už není nejmladší) Pokud bych měl soudit jeho výkonnost podle toho, co jel na Frischi Classic 2002, tak jel stejně, jako jeden můj známý z Německa, který jezdí na Transalpu kolem 70. místa… Takže určitá naděje tu je :-))))))))) Prostě se musí Frischi dlouho sprchovat :-)
Když mi bylo tak nějak 12–13, tak jsem se zúčastnil mého jediné cyklistického závodu ( silničního) a dojel jsem. Ano opravdu jsem dojel až do cíle, čestně, bez dopingu, na velmi pěkném posledním místě:-)
Loni 31. na krátkym králi a 3. na Artamonovovi…kde jsou ty časy…:(
Tak já jsem zatím jel jenom dva, ale to se napraví. Silesia Bike Marathon jsem nedokončil, resp. dokončil, ale po svých a domů sanitkou a Oderská Mlýnice 380. z asi 1100.
Ja sem pred-(2004)-loni vyhral s kolegy 24 hodinovku 3 clennych druzstev v Saraticich… ale to bylo uplne o necem jinym, jak nejaky 25. misto na Starobrnu a nejaky mista kolem 10. v MP…
Tak ve stejnym zavode (r.2004) jsem byla 7. v druzstve se dvema klukama a taky si toho cenim vic nez jinych (byt uspesnejsich) zavodu.
Pro mě je cíl jeden, nebejt poslední a nevzdat a užít si to a pobavit se… poslední sem pokud vím nikdy nikde na závodech nebyl, tak jsem spokojen:-)
24/729 na MTB posazavim 2005. Doufam, ze to letos vylepsim. Mozna se najdou i nejaky lepsi fleky, ale tech si tak necenim, na ty padestace jsem do toho dal vsechno, jelo mi to, mel jsem z toho dobrej pocit, akorat jsem neznal trat.
soběšická mulda 2001 – dojel sem 82 ze 118, byl to můj první a taky poslední závod, kterýho sem se vědomě zúčastnil :-)))
zaříznul jsem Lempla o víc než 200 míst na jediný společný akci mynulý rok. To neni špatný, ne?;o)))
To měl lempl 5 defektů, dvanáct pádu a zavázaný oči?:)
jen to posledni;o)
zatím žádnej. třeba letos:-)
Nejakych zavodu jsi se zucastnil ne? Takze nejaky vysledek nejlepsi byt musi.
když to bereš takhle, tak jedinej závod za loňskou sezónu, kterej jsem dojel do cíle bez defektu, byly Sudety:-/
Obcas se zadari :-) Ale zenske to maji jednodussi ;-)
Noo, asi že jsem nakonec dojel
No letos to žádnej extra zázrak nebyl,ale byl jsem druhej celkově v Píseckejch horách a první do třiceti,jinak nějaký druhý místa-Liberec krátká,vyhrál jsem v Brandejse(nesmějte se,startovalo nás aspoň 40:)
nejlepší pocit i výsledek byl na mistrovství ČR v dlouhém triatlonu, 1. v kat. neregistrovaných a celkově 18. rok 1997 od té doby jezdím mtb pro dobrý pocit.
Zatím můj nejlepší výsledek je 168. ze 650. na Kutnohorské padesátce. No a vlastně ještě 2. v juniorech/ale ze dvou na Manitou Železné hory na 115ce.
tak ja si taky prihodim i gdyz uplne od jinud, vicemistr republiky v Judu, mistr republiky v Paint ballu, ale je to uz dyl no… ted sem nakej takovej jako ze k nicemu
v judu? a kdy? ja jsem vlastne taky, ikdyz jenom akademickej;-) na normalni republice (dorostenci, juniori, chlapy) jsem byl nejlip treti. jsem vcera zamack slzu pri pohledu na norris cup… jak tam jsem byl vzdycky bitej;-)
co se kola tyce, uspech je vzdycky, kdyz dojedu;-)
Tak jsem si myslela,ze jsem jedina byvala judistka jezdici bajka :-(((. Ale jinak mne to samozrejme tesi, bajk je daleko tezsi a pri treninku i zavodech vic boli. Vim,ze na bajku nikdy nedosahnu toho co v judu,tedy nekolikrat mistryne CR, ale mnohem vic mne bavi.
Byl jsem třetí v pivní lize u nás v hospodě (2002) !!!
konečně něco pořádnýho :)
A musí to být cyklistický závod?:)
1. místo (v kategorii) na jednom XC v Dobrušským poháru. Jelo asi 6 lidí nad 50. :). A na bedně jsem nestál, protože tam žádnou neměli :). Jinak někdy před r. 2000 asi 165. na Sudetech.
A stejně to bylo nejlepší na Gardě! :)
Dojezd!!! A to myslím jakýkoli.
13 misto na mistrovstvi republiky LRU v pardubicich, kategorie kadet.
:-)
A vy nepoznáte Cesta je cieľ ?
spravne!
vetsinou byva cilem hospoda…:)
…a tech cilu je na ceste vic…
Nejvic si cenim vysledku v behu na lyzich, nejaky prebor na zakladni skole (1. stupen). Ale nemel jsem bezky, tak jsem to odjel na sjezdovkach (byla to z 80% klasika). Byl jsem druhej :)
lol :)
no a kdyz to vezmu vazne: 150. misto na lonsky 50 cesky raj… (asi 1000 startujicich)
za mlada jsem jezdil na kajaku divokou vodu a parkrat se mi podarilo vyjet bednu, na biku tak ruzova situace neni :)
Nej vysledek co sem si kdy vyjel byl na Malevilu.....dojel sem a PŘEŽIL a to doslova .....
Dokoncil som Horala Krejzi…
Dojel sem Meridu, poprve v zivote 100 km na biku…
Měl bych se naučit řadit příspěvky za domácí úkol ;)
13. místo ......... z 15ti.
Asi 70 osoba v kategorii. V kategorii nás jelo něco mezi 300 – 400 osob.
Druhé místo v AMČR tříčlených štafet (Bobrcup 2005). Celkem asi 24. z 220.
67.místo na znovín cupu 2004,to byl fakt rachot,přes 30km/h mezi vinicema.
Prvni misto v Need4Speed 6 :)
Ticho! Všechny vás zabiju!