Mám batoh s rezervoárem na vodu, v zádový části je vložena svislá hliníková výztuha. Mám ji tam nechat, nebo mi bude na biku spíš překážet??? Je vyjímatelná, takže to není problém.
Mám batoh s rezervoárem na vodu, v zádový části je vložena svislá hliníková výztuha. Mám ji tam nechat, nebo mi bude na biku spíš překážet??? Je vyjímatelná, takže to není problém.
Huh to sou otázky , sou to tvoje záda tak ty musíš poznat co ti vadí ne?
mas hydro od doldy vid ?
Ja teda v hydro od doldy v zadech nic nemam:( Snad tam nic byt nemelo
se podivej poradne, uprostred nahore je pod suchacem tyc
No, jasne ja mam Hydro Ultralight
Neee, mám Axon, myslím, že Brook..
Já mám Axona a tam ta výztuha je – teda byla, to bylo to první, co šlo ven. Nějak jsem ji tam nepochopil. A ušetřil jsem nějakej ten gram.
Mám taky Axona, přesnější ale nevím… Zkoušel jsi s tou výztuhou jezdit? Jedu teď na týden pryč a nerad bych tam takový problém řešil…
Jednu jízdu – ta výztuha byla rovná jak pravítko. Luka dole píše, že se vytvaruje podle zad a pak sedí. Nezkoušel jsem výztuhu tvarovat.Ale není problém to s ní zkusit třeba Ti sedne batoh s kusem hliníku, mě teda nesedl, ale bez výztuhy je vše OK.
JOoo, tvarování jsem zkoušel. Je tak tvrdá, že se s ní prát nebudu. Asi ji taky vyhodím, uvidím o víkendu, co to provede s batohem plným vody…
Mam od Axonu Tanka. Taky s vyztuhou. Zohybala jsem ji presne podle patere a ted batoh sedi naprosto luxusne. Nevadi mi, ale asi i kdyby tam nebyla, nic by se nestalo…