Nemate nekdo po ruce udaj o obvodu kola s plastem WTB Nanoraptor 1.85? Chci jej nastavit v computeru na zitrejsi zavod, ale venku je hnusne, nechce se mi to tam jit merit. Diky!
Nemate nekdo po ruce udaj o obvodu kola s plastem WTB Nanoraptor 1.85? Chci jej nastavit v computeru na zitrejsi zavod, ale venku je hnusne, nechce se mi to tam jit merit. Diky!
Když Ti vadí hnusné počasí, tak to ani nebudeš potřebovat. Zítra totiž bude rovněž hnusně, tak předpokládám, že ani nevyjedeš.
Zitra je zavod a ten jedu za kazdeho pocasi. Nejdu ven dnes, kdyz nemusim. Radeji se zeptam :-))
Tak to zmer doma ne? Postav na zem metr a popojed kolem vedle nej. Nebo tam nastav 203cm to se urcite od realu moc lisit nebude a casem to zmenis.
ja vetsinou merim na 5 otacek kola (to je delka moji dvoj garaze) ,– nebo staticky kdy po obvodu dam krejcovsky metr
Chlapi vy to moc komplikujete. Myslel jsem, ze ty plaste tady bude nekdo jezdit, tak mi hodi udaj. Jinak v nejhorsim to pujdu zmerit sam. Merim to na ceste pred barakem (ryska – jedna otacka – ryska – zmerim vzdalenost).
je ti jasne, ze obvod kola se muze lisit o centimetry (1 –2 ) v zavislosti na tlaku pneu a jeho zatizeni ? tzn. ze to vede k nepresnosti ca 0.5 – 1% . (Az ti nameri policajti prekroceni rychlosti, tak ti to jako obhajoba moc nepomuze)
Nevím, kdo to tady komplikuje, :-). Sundám kolo, omotám to krejčovským metrem a mám změřeno… Nebo vzorcem, přes změřený poloměr. Nebo kombinace, aby ještě přesnější… .
Tak jsem to zmeril stylem ryska – otocka – ryska (pri zatizeni kola) a vyslo mi 201 cm.