Zajímá mě srovnání těhle kol, jako tuhost, obvodová hmotnost (nebo jaxe tomu řiká), kalita nábojů, drátů atd, díky moc;)
Zajímá mě srovnání těhle kol, jako tuhost, obvodová hmotnost (nebo jaxe tomu řiká), kalita nábojů, drátů atd, díky moc;)
Jestli to chces na XC, tak bych mozna jeste popremyslel o kombinaci DT Onyx, Mavic 717 a DT Revolution. Par kacek ti zbyde a bude to lehci.
ale ebude to mit 24 dratu:-D
24? to tě pěkně ošidili:-P
novy XLka za 15000,–?nepripadam si osizenej:-).
Dal jsem to jako priklad, v tyhle cene se da poskladat leccos. Kdyby si chtel vylozene min dratu nez je bezny, tak treba naby Amaerican Classic a rafky DT, klidne v keramice a 28× DT Revolution.
Teda ne ty, ale on :)
Kdybych chtel kola na kotouce, urcite by me zaujalo tohle: www.cyklobazar.cz/kontakt.php?…
Jestli to ma fakt 2000km, nevahal bych.
Takže srovnání těhle kol fakt nemá nikdo??
mám endura druhou sezonu a zatím jsem spokojený.myslím,že na to,co s nimi jezdím,drží dobře,točí se pěkně.loni se mi jednou udělala malá vůle v zadní nábě,snadno spraveno dotažením.občas je třeba promazat ořech.když si vzpomenu,jak jsem bývalá kola pořád centroval…
xmax enduro maj 1850gramu a ty FSA maji 1885.Mavik ma trochu problemy s orechem a navic kastar chce za rafek 1800kč a 1200 za vypleteni,u FSA vi buh.Obvodovou hmotnost bych tipoval na stejnou je to tusim oboje ust takze podobne.pocet dratu stejny a jejich prumer taky.Vybiral bych podle toho co se mi libi vic.Jen bych mozna zvazil to co prodava tink,Xmaxy XL disc jety snad 50km za desitku..
45km…neodolal jsem a vyzkousel je na RAnsomovi v puvodnim osazeni :-D
dej fotku,ransom v karbonu je nadhernej bike..
Mrkni se do bazaru :)…fotku dodam na mail…
nj hezky ale spis mi slo o ten ram,teda jestli budes mit todle tak to podle meho aspiruje na best of bikeforum…
Praveze jsem tim chtel naznacit, ze Ransoma prodavam… :)
nevyhovuje??
Mala velikost…18,1" je fakt malo… :-/
to jo no ale je to docela peknej sperk,mozna jenom skoda uhlu hlavy.No kazdopadne drzim palce pri prodeji:)
Kdybych vybiral z techto dvou, tak jednoznacne beru Crossmax. Jsou bezdusove, maji serizovatelnou vuli v nabach coz vyrazne oddali nutnou vymenu lozisek a spolehlivej orech FTS-L.
Svitava je řeka řek!