Prosím poradte, jak mám na boty upevnit kufry, správnou polohu, jestli má kufr být rovnoběžně s botou, nebo trochu vyosený a tak. Dík
Prosím poradte, jak mám na boty upevnit kufry, správnou polohu, jestli má kufr být rovnoběžně s botou, nebo trochu vyosený a tak. Dík
No jak kdo, někdo rovnoběžně, někdo vyoseně na jednu či druhou stranu. pokud nemáš nohy jak háky do betonu tak rovnoběžně. A pokud budeš mít problémy, tak budeš muset laborovat s uchycením nebo s posuvem dopředu a dozadu či do stran. Ze začátku si na pedálech nastav pružunu na nejmenší odpor a postupně přitahuj.
Jo dík, dnes jsem si odbyl premiéru a jel jsem z práce po pěší zóně plné lidí. Žiju já i lidi. Není to taková věda.
O ploze toho moc nevim. Jak jsem nandal, tak jezdim:). Ale bacha na ztrzeni zavitu na bote. Me se to povedlo hned poprve.
Jo, taky jsem koukal, že to drží na pár závitech. Ale ono to jinak asi nejde, by to čumělo v botě… Ale k pedálům jsem měl i ty plechy, co jsou v botě, tak mám rezervu.
Jeeee. Me taky:-) A vubec mi to nevadi:-)))
Obecne se doporucuje nastavit kufry tak aby chodidla byla mirne do V, tedy paty bliz k sobe nez spicky, je to individualni, ale zacal bych takhle a postupne natacel jak ti to bude vyhovovat. V predozadnim smeru – tak aby klouby prstu byly nad osou pedalu (taky obecne doporuceni)
Tak s novejma kuframa laboruju docela dost – zalezi jestli jezdis silove nebo vic tocis = poloha predozadni (vic tocis(silnice)=kufr vepredejc vs. silove(bajky)=kufr vzadejc) Potom kufr vic vlevo ci vpravo to je individualni podle pocitu ale taky zalezi na bote – meky boty -je lepsi mit kufr na stredu. No a posledni vec – ja napriklad jezdim spicky mirne dovnitr (ale na to si taky musis chvilku zvykat) protoze pri silovym slapani podvedome vtacis paty k ramu (od toho jsou osoupany kliky) takze asi tak.. :-)