Cauky,
kamos si chce koupit Mongoose Rockadile LTD, hledal jsem a nejlevnejsiho jsem nalezl na www.akcebike.cz to za 15 990,– Kč Jste tehoz nazoru?
Diky…:-))
Cauky,
kamos si chce koupit Mongoose Rockadile LTD, hledal jsem a nejlevnejsiho jsem nalezl na www.akcebike.cz to za 15 990,– Kč Jste tehoz nazoru?
Diky…:-))
Cau Default, já myslim,že tahle cena je naprosto normální a lepší nikde neseženeš.Konečně zase někdo do bandy s Mongoosem. Já osobně mám taky Rockadile LTD (2002) a je to super bike. Jestli budete chtít,(ty a kámoš) tak mužem vyrazit někdy na bike. Chci vidět někoho dalšího na Mongoosu. Zdar při koupi. Hans
Taky mam mogoose ,muzu s vama :-)
Tak to bude uplna mongoosovana :-D
No to jo, protože já jedu taky a mám pro změnu model Mongoose LTD 2003 :-))) S Defaultem se ještě dohodnem na odjezdu, že?:-)))
Jasny to jsem chtel vedet… …diky moc! :-)
Jinak co se projizdky tyce, dej dyztak vedet. My napriklad jedeme tuto nedeli na krivoklatsko. Je to takova trasa po hrebeni podel berounky… Takze kdyby's chtel tak dej vedet. ;-)
neslibuju,ale dejte mi dyžtak vědět v kolik a kde je sraz.
kdyby nevadilo, že memám mongo tak bych taky jel :-) kdy a kde?
nebo oni s (za) tebou? ;) BTW ty tady jeste o vikendu budes? Ja ze bych se pridal.
V Praze budu, ale nevim jak budu mít čas v neděli už snad jo… když budu mít čas, určitě něco podniknem, dám vědět. to křivoklátsko mě láká, protože jsem tam ještě nebyl…
Takze je to jasne jede se vlackem do Berouna. Sraz je v 8:30 na Smichaci, je tam takove parkoviste na auta, tak tam. Co se trasy tyce, tak jsme nalezli tohle: www.stezky1.ic.cz/trasa014.htm, ze je to okay, kdyztak se to necha kdykoliv jakkoliv zkratit…
Heslo: NECHRTIT! ;-))))
to zní dobře, kromě času srazu, to mám ještě půlnoc :-) když budu stíhat práci, tak dorazím.
Heslo: :-)
Ja s tim vstavanim mam taky problem, ale kvuli biku jsem schopen nemozneho! :-))) Takze kdo by chtel jet s nami, tak at nejak dorazi na misto srazu, vlak jede v 8:56…!
Já jsem ti to řikal, že to je vražedný ranní čas!!! :-) Nejsem sám, kdo v tuhle dobu ještě neví o světě … myslim, že poznávací znamení je jasný – kolo a slepený oči:-)))
krivoklatsko neni rovinka a pokud tu trasu chcete dat celou a v klidu, tak ten cas odjezdu vubec neni od veci :-)
JJ, ten vlak tam jede asi 2 hodiny…:-
2 hodiny ze smichace do berouna? to je trochu prehnany, ne? to se prekoukl, odjezd 8:56, prijezd 10:00
Jsem to meril vokometrem…;-) Ale i hodine je dost!
No jo … hodinka spánku ve vlaku je taky dobrá:-) jen doufám, že v rozespalosti nepřejedu smícháč a nepojedu do práce:-))
A co tak http://www.volny.cz/…dile_ltd.htm
NJ vo par stovek levnejsi… Diky, mrknu na to! ;-)
Nepojedete nahodou kolem Boleslavi já že bych dal něco menšího s vámi. LE 2004
jeste myslim na www.trinnity.cz kdyz zaplatis predem, tak mas 10 procent slevu… maj ho tam myslim taky