Urcite nekdo jezdite na tomhle sedle, ne? Rad bych znal vase pohledy na tenhleten kousek. Co jsem zati slysel je to tak 80%-20%. 80% kladnejch zkusenosti. Diky.
Urcite nekdo jezdite na tomhle sedle, ne? Rad bych znal vase pohledy na tenhleten kousek. Co jsem zati slysel je to tak 80%-20%. 80% kladnejch zkusenosti. Diky.
prohledej forum. najdes par prispevku na tohle sedlo. ja sem si nakonec koupil pells RX vanad lyziny. Prvni dojmy – ze sem si radsi nekoupil kus hoblovane desky (hodne tvrde oproti velo plush) ale rychle se prizpusobilo, je hodne pohodlne a pro me celkove super. Na RSC je v poslednim velu minitest
Je to brutalne tvrdy sedlo,pokud uz neplanujes deti,doporucuju.Ja ho hned zase vratil.Never more!!!!!
Tvrde ? LOL , asi si nikdy nejezdil na cernem plastovem sedle z favouse :-)))
Nemám rsc ale rx, od pohledu podobný. Tvrdý, ale po zajetí pohodlný – prfektní. Další mám to flex-fly a je tak jiný (tvrdý a tlačí), že asi půjde do světa. Na dovču si pro jistotu vezmu ještě to starý. RX mi naproti tomu sedlo to sedlo.
Mám RSl a zvykl jsem si, před tím Velo Plush – Hardware. Co mi trochu vadí, že ten žlábek uprostřed není delší – tohle však je na RSC řešeno – žlábek je skoro po celé délce a skořepina je o hodně pružnějí neš u RSL. Co se mi však na RSL nelíbilo byla ta povrchová sí?ovaná tkanina. Jinak se tváří jako pohodlné a lehké sedlo.