Tak řeším dilema co dozadu: Buď sjety Michelin XL, nebo zánovní Z-Max. A bebo koupit Maxxis Ignitor…tj něco mezi. Jel jsem teď v sobotu Tesák-troják a bylo docela sucho. Otázkou je jak bude v sobotu…
Tak řeším dilema co dozadu: Buď sjety Michelin XL, nebo zánovní Z-Max. A bebo koupit Maxxis Ignitor…tj něco mezi. Jel jsem teď v sobotu Tesák-troják a bylo docela sucho. Otázkou je jak bude v sobotu…
Ja beru dopredu MAxxis Wet Scream a dozadu Maxxis Ignitor 2,35 (pokud nezaprsi) nebo Swampthing 2,1(pokud jeste zaprsi). Je docela sucho a bahna malo, ale da se najit:vcera jsem jel jednim mistem v udoli ve stinu, pred obcerstvovackou ve Frystaku – Horni vsi, a bahna tam bylo hodne-ale jen kratky usek.
Ja jedu na Meduzach
Ja tydle veci moc neresim – to budu resit v sobotu rano…ale porad resim, jestli jet nebo nejet… :)
mam vyreseno – pocasi to vyresi za me, jako u RomanaH
Nevite nekdo, jak to ted na trati vypada ? Je tam mene bahna nez v loni ?
ac jsem mistni, tak by me to take zajimalo. Vcera vecer tu dost intenzivne zaprselo a pred tim take nebylo nejak zvlast sucho.
V Brne uz ted sviti slunko. Uvidime, jak to vydrzi. vecer u nas taky prselo, ale letos mi prijde, ze na to, jak porad prsi, je v lese jiz den po desti sucho.
Také si myslím v Holešově včera trochu pršelo, ale takový zahradnický deštík, myslím pokud nezačne zase chcat, tak že to vyschne, ale některé tradiční úseky budou blátivé. Maxxis Minotaur 380 v předu a Michelin Wildgripper comp S v zadu.
Tradicni usek je 90% trati, jo :o)
Když ono zase začalo vytrvale chcat v pátek večer ca 6 hod. Aspoň byla sranda – ne?
Sem to ňák nepostřeh, asi jsem spal moc tvrdě. Jinak jo, sranda byla, i to kolo jsem letos očistil a promazal podstatně rychleji než v loni :o))
tak kombinace predek Wet Scream 2,2 a zadek Swampthing 2,1 vse od MAxxisu se ukazala byt velmi vhodnou volbou. Zvlaste v tom utvrzoval pohled na protacejici se a klickujci zadni kola spolujezdcu pri sjezdech a vyjezdech.
Jakej je ten WetScream? Pripada mi, ze treba na sikme plose nebude moc drzet. Nebyl by na predek lepsi taky Swampthing?
no to nevim, precejenom ten WetScream se asi lepe samocisti, ale nevim. Jestli nedrzi v naklonu, to take nevim, nejak jsem to nepozoroval ani na asfaltu. Ale nejsem schopen rozlisit nejake drobne odlisnosti v chovani plastu, dovedu rozpoznat jen kdyz jsou s plastem problemy (napr viz moje demagogicka kritika Pythonu zde)
Pytónek se ti nelíbí? :o)
Ja na Meduzach taky nemel nejmensiho problemu – uz v prvnim vyjezdu kolem Zopu jsem si liboval. Jen ta fyzicka…
:o) Tak jsem byl rád že jsem zavčasu dal na zadek Z-Maxe… Oblíbená Kenda K-837 ve předu nezklamala ani tentokrat.Jen fyzička jaxi nebyla, a dotrápil jsem se s o minutu horším časem , než když jsem to jel předminule poprvé.
to Kovar ..a zvláště pak nekličkující tam , kde by měly. Ovšem mezi nejhezčí zážitky bezesporu patřilo podklouznutí různých spolujezdců na okraji velkych kaluží, s následným pádem do přilnavého materiálu na dně těchto zpestřeníček :o)