Kdyz uz jsme v EU, je mozny nejaky jednoduchy poslani dobirky (baliku) DE->CR ? Nebo jak platite za material ?
Kdyz uz jsme v EU, je mozny nejaky jednoduchy poslani dobirky (baliku) DE->CR ? Nebo jak platite za material ?
na dobirku zatim do CR z nemecka nic neposlou, udajne kvuli chybejci dohode mezi Deutsche Post a Ceskou postou.. vule chybi pry na ceske strane.. nezbyva nez platit predem nebo si pro to zaject osobne.
Anebo zaplatit předem + poštovné…Některé shopy již takto posílají.
muzes napsat ktere? diky
http://www.bikeparts-online.de/hauptseite.htm doručení do Čech 12 EUR + 1 EUR /kg
otázka jestli se to vůbec vyplatí.Např o to co jsou v Německu levnější hydry kotoučové brzdy tak zase zaplatím za poštovné.
A ani bank. prevod do zahranici neni zadarmo (co jsem koukal, tak treba v CSOB min. 10 Eur, resp 300 KC).
To jsou strasny kramy. (aspon dle webove prezentace)
:o) Stadler je strašnej i kamennej. Ale sem tam se tam něco pořídí. V září mívaj biky slevněný třeba o 50%! Treky, GF, Kleiny, Cannondaly…To se u nás nevidí.
Co se týče webu máš pravdu. Ty nabídky jsou holt občas dost dobrý. U Stadlera jsem si pořídil sedlovku Ritchey wcs za 49eura. To jsem u nas neviděl.
nemate nekdo link na shop, kde by mohli mit levny Manitou? …tady v tehle vladnou Marzocchi…
skus bikediscount.de
Hmm…nic moc vyprodeje…ale to je taky tedka tim blbym kurzem eura…
tak se ještě koukni na www.bike-discount.de
sorry blbost už to tady bylo
tak naposledy www.hibike.de
Jo…hele…ten bikediscount.de a bike-discount.de jsou dva ruzny e-shopy…ten s pomlckou je zajimavejsi nekteryma cenama…
Kazdopadne me velmi upoutala Maraton S 03 za 12,5 litru… :))