Nazdar! Chtel bych se zeptat, jestli snad nekdo nevite, kolik bych platil postovne, kdybych si nechal objednat zbozi na nemeckem serveru (www.actionsport.de), jaka metoda by mi vysla nejlevneji? Mockrat diky.
Nazdar! Chtel bych se zeptat, jestli snad nekdo nevite, kolik bych platil postovne, kdybych si nechal objednat zbozi na nemeckem serveru (www.actionsport.de), jaka metoda by mi vysla nejlevneji? Mockrat diky.
Já jsem si teď objednával vidlici na bikepart-online.de a nechal jsem si to poslat poste restante do Bischofsreutu a vyzvednul osobně na poště.
jestli to nemáš daleko k německým hranicím tak nejlevnějc vyjde dobírka vyzvednutá poste restante 10 EUR (8 vnitrozemský poštovný + 2 poplatek za dobírku).
Tak teď mi od nich přišla faktura a dobírka vyzvednutá v Německu má poštovný 8 euro
je ta adresa bikepart-online.de spravne? nejak se mi to nemuze najit…
bikepartS-online.de
Jo, jo přeSně tak.
Presne od tam jsem objednaval a nejlevnejsi je platba kartou. Postovne je 25 EUR.
Objednával jsem nedávno z HIBIKE shopu, poštovné 18,20 EUR až domů. Placeno kartou, doručeno za 7 kalenářních dní.
pri objednavce z www.tnc-hamburg.de bylo postovny 10 euro (celkova cena asi 180 euro) pri platbe predem na ucet.
som si nechal poslat z ciclib.de do Rakuska. Postovne bolo 8,–EUR ale skutocne postovne (teda kolko ta firma zaplatila) bolo pri 8 kiloom baliku 25,–EUR, posielane cez DHL.
Drážďanský www.bike24.com posílá do ČR za 5,95EUR (http://www.bike24.com/shipping.html).
Jaký máte zkušenosti s Bike24?
Mám u nich přes týden objednávku, zboží mělo být dostupné za 1–2 dny a zatím nedorazilo ani zboží ani jakékoliv potvrzení objednávky. Na webu stav objednávek nemají. Na dotaz mailem ani přes jejich formulář zatím nereagovali. Jediné, co zvládli, bylo zablokování částky na kartě…