Můžete mi doporučit pláš? na zadní kolo u MTB, který by se dal použít jako univerzál. Jezdím hodně polní a lesní cesty, asfalt, občas na mokru a bláto. Cena asi do 500,– Kč. Děkuji
Můžete mi doporučit pláš? na zadní kolo u MTB, který by se dal použít jako univerzál. Jezdím hodně polní a lesní cesty, asfalt, občas na mokru a bláto. Cena asi do 500,– Kč. Děkuji
Nějakou Kendu, ty stojej docela málo. Mam jednu vzadu za 130,– Kč a už sem na tom objel cca 5000 Km jak lesem tak i kusy po silnici a vzorek je furt tak 50%. Kenda = the best :-)
ja mel na starym kole tioga Factory xc a nejel jsem s nima pres 2000km vsim moznym a furt byly ok, ale neznam cenu.
hmm tak jsem koukal ze stojej 800kil, ale jsou fakt super, 2000km bez prorazeni a jsou univerzal.
unas na slovensku stoja Tioga factory XC 450sk tam uvas na zapade budu lacnejsie :-) ja som ich tiez vozil su dobre len na moj sporonlivi pristup sa rychlo tratia :-) teraz mam kendy a tie su 4ever
jestli ti nevadi 700g vaha,tak Ritchey Z-MAX.
To aj s kolesom 700?
coze?:-) no proste Z-MAX s dratovou patkou ma 710g.
Continental vapor
Teď zkouším WTB Motoraptor 2,1", zatím na předku a spokojenost. Po tom co mi Python vzádu na Drásalovi vyváděl, koupím si ho na závody aj dozadu. Jen co je dovezou, jinak bych ho už měl .
taky jsem to řešil,měl jsem Hutchinson Scorpion 2.0 (cena 990,–hrůza),rychle se ojel a špatně se čistil.Minulý týden jsem si pořídil Maxxis Mobster 2.1 (390,–)verze pro XC a jsem maxx:-) spokojený.Při sjezdech a na polích drží úžasně,boční držení je perfektní.S Hutchinsonem jsem si při sjezdu málem nadělal do kalhot.Doporučuji i Maxxis High Roller 2.1,zde je trocha větší valivý odpor.