Nemate s nima nekdo zkusenosti? Chtel jsem koupit Gianta VT3, ale bohuzel uz neni nikde k dostani, tak jsem koukal po nemeckych eshopech a zaujalo me tohle kolo http://www.bike-discount.de/www/navfram.asp?… . Dik
Nemate s nima nekdo zkusenosti? Chtel jsem koupit Gianta VT3, ale bohuzel uz neni nikde k dostani, tak jsem koukal po nemeckych eshopech a zaujalo me tohle kolo http://www.bike-discount.de/www/navfram.asp?… . Dik
VT3 neni k dostání- a co myslíš že sem ve čtvrtek potkal v komersii(progresscycle)? ten radon nevim ale vypada dobre.
vypada jako jeden z fullu od spyderu.
kterej?
full 3.az na malinky detaily je to on.
Ako kazda z tychto firiem: Nakupia vela komponentov lacno, nahadzu to na sunku ram a potom to predavaju za super cenu. Ale da sa, pokial dokazes zit s tym, ze Radon nie je znacka.
No kazdopadne ten NAPIS na kole je nesmirne dulezity. Uz jen proto tech par mismen bych si koupil treba Treka (Zvlast kdyz vim, ze si nechavaj varit ramy u GIANTU :-) – stejne jako hafo dalsich super znacek …
Nechci ti brat iluze, ale Taiwan jako Taiwan.
Thaiwan ako Thaiwan… Tak si kup Kellys, je to vlastne kopia Specialized Stumpjumper.
kellys,proc ne.kdybych si hral na zavodnika tak urcite.
U toho by me neslo ani tak o ten ram, ale o ty desny komponenty co na tom jsou nahazeny.
taiwan jako taiwan:-)
Ked uz su medzi nami taki odbornici, kde sa vyraba Klein?
kdybych byl odbornik tak bych ti to rekl:-)
Som si vydychol! :-)
Tak vzhledem k tomu, že ho nedávno schlamstli, tak si o něm žádný iluze nedělám.
Tak co jezdíte někdo některé z kol od Radonu. Jaké máte zkušenosti. Mě se pro přítulku zamlouvá tenhle: www.bike-discount.de/www/navfram.asp?… mi to přijde za cenu okolo 30 tis supr vybavený bike.A vypadá bytelněji než canyony.
Nakopoval jste už někdo na tom shopu?www.bike-discount.de/start.asp?… kolik by tak asi stála doprava-už jsem Něminu dlouho nepoužíval, tak mi trochu dělá problémy to tam najít. Díky
To myslíš ten RADON QLT Vision ? V PDFku je doporučená cena 999 Euro a na www to prodávají 799 Euro hmm to není špatný. Jen mě zajímá jak jsi poznal, že je bytelnější než CANYON ? To uchycení tlumiče teda určitě neee. Z fotky to určitě nemůžeš posoudit !
No přítelkyni i mně se více líbí qtl comp 06.Ten červenej.No máš pravdu z fotky to poznat nejde.na canyonu sem se lek, když jsem u vahadla u tlumiče viděl, jak málo je tam materiálu, a jak majá je tam díra na osku.Tady koukám, zase bude slabší místo to oko co drží tlumič v rámu.No uvidíme.
V zimě jsem od nich bral zboží asi za 300 euro, poštovný bylo tuším 10 a přišlo to za 3 dny a všechno v pořádku. Něco mají za supr ceny.
Tak to je v pohodě to poštovný. Musel jsi platit nějaké clo apod, nebo bez problému.
Je to v EU, takže bez cla. Pokud je to balík běžných rozměrů (ne zapletená kola, celý bajk atd.) tak to posílají přes DPL, je to fakt do 2–3 dny a stojí to těch 10euro. Ostatní bude dražší. Do ČR to nejde poslat na dobírku, platil jsem kreditní kartou (ne debetní) při objednání. Hned přišlo obvyklé automatické potvrzení objednávky a druhý den email, že to posílají a číslo balíku, takže jsem to mohl online sledovat na netu, kde balík zrovna je.
mam qlt pro 05..pozri si testy z nemeckych bike casakov..dobre recenzie…, a yatial nemam k nemu vyhrady.. jednanie sfirmou ustretove..
Takže to máš taky od www.bike-discount Jel sis pro to nebo sis to nechal poslat.Co tě stálo poštovný.
pozri web vsetko tam maju napisane.. poslali mi ho…klikni na – Falls Sie Kunde aus dem Ausland sind klicken sie bitte hier! – na ich stranke vpravo dole