Menim retez..stary HG za sram 59,ale ten je o 8 clanku delsi..mam ho zkratit na delku puvodniho HG?Nebo ho nechat treba delsi o jeden dva clanky?A jak nejlepe zkratit tu 59 s rychlospojkou..delam to poprve..Dik za radu
Menim retez..stary HG za sram 59,ale ten je o 8 clanku delsi..mam ho zkratit na delku puvodniho HG?Nebo ho nechat treba delsi o jeden dva clanky?A jak nejlepe zkratit tu 59 s rychlospojkou..delam to poprve..Dik za radu
Dik…jeste to musim nejak prelozit=o)))
jednoduchej postup: ve předu největší pilu, vzadu nejměnší pastorek, kladky přehazovačky mají být v jedné ose, která je kolmá k zemi
ja jsem si vždy myslel že tento postup je při nejvetší/nejvetší
tohle se dela bez prehazky a pridas dva clanky retezu.
jo no jo vlastne mate pravdu.
jo ješte ted jsem kontroloval řetez šuplerou a ukazalo to 134 nevim jestli jsem to meřil dobře ale mam takovou divnou šupleru ktera se mi nevejde do řetezu a tak jsem to meřil tou vnitří na doraz (ne na rozteč) řetez pc69 najeto cca 1800
Taky mekdo radil,retez na nejmensi tac a nejmensi pastorek a mel by byt natazen vodorovne…plati to tak?
Takhle to tu delaj v jednom servisu a dela to i muj servisak…a delam to od nej taky ja…je to nejjednodussi (clovek vyvine nejmin sily proti pruzine na prehazce…)