• Kacafirek

Zdravim vsechny priznivce , mam takovy problem mam kazetu Sram 7.0 je na ni najeto necelych 1200 Km a ted jsem na ni daval novy retez Sram 59 a stava se mi ze ne 3 nejmensim pastorku mi retez obcas strili a jakoby preskakuje na vsech jinych prevodech je to vsechno v pohode . Dneska jsem vzal retez vypral jsem ho a znovu namazal a moc se to nezlepsilo . Znamena to ze je kazeta KO? nebo se s tim da neco delat ? Diky.

0 0
    • hanz  

Nespíš to třetí kolco je tvoje nejpoužívanější-proto je nejopotřebovanější. Hlavu bych si nelámal, po nějakym delším švihu to sedne.

0 0
    • mosquito  

no ja nevim co to mas za spatny kousek nebo moc mekky retez

pouzivam kazetu SRAM 7.0 pravidelne a retez Connex nejakej stredni kvality a tuhosti a nez to poskakuje na tech malych koleckach tak najedu tak 6000–7000km (jezdim dycky az na doraz)

0 0
    • Aiax  

Ja ted daval 4. retez (taky pc59) na kazetu LX (ma nejaky cislo, ale to si nepamatuju). Strilelo to na spodni pulce kazety dost, ale po 40 km to vice mene prestalo (az na silny zaber ve stoje – coz zmizelo po cca 100km). Takze bych nepanikaril. Proste najed vic km a uvidis.

0 0
    • igor  

Budes sa s tym trapit a aj tak to vymenis. Jednoznacne vymenit kazetu, kym nie je zase opotrebovana /natiahnuta/ retaz, lebo potom ti zase nesadne nova kazeta na ojazdenu retaz.

0 0
      • RomanH  

Po 1200 km menit kazetu ? To snad ne. To uz bych radeji drive zkusil vymenit vodici kladky. Uvidis, retez ti po par K¨M sedne.

0 0
        • jonas  

Vymena vodici kladky opravdu pomuze na strileni retezu ?

0 0
          • RomanH  

Na takove cukani, pri kterem Ti napriklad pri toceni zpet voditko poskakuje jak splasene, tak ano. Samozrejme Ti to nenahradi sjetou kazetu, ale to po 1200km nepredpokladam (ostatne ani ty kladky ne, jen ze by jsi je necim nalomil).

0 0
    • MARIN  

jestli to strili jen na jednom pastorku (urcite ten nejpouzivanejsi), kazeta ma jen 1200km tak bych rekl, ze si to tak po 100km sedne

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.