Sem dneska videl nabidku na sudety : dlouhy 600,– Kč pojedete za ty prachy ??? ja max bez cisla – jsem zklamaaaaaaaan TOMASI ((((((-:
Sem dneska videl nabidku na sudety : dlouhy 600,– Kč pojedete za ty prachy ??? ja max bez cisla – jsem zklamaaaaaaaan TOMASI ((((((-:
Ja to necha prihlasku az na posledni den pred zavodem a rozhodnu se dle pocasi. Pokud se rozhodnu jet, tak asi zaplatim, Sudety bych bez vynechani obcerstvovacek dojel maximalne vyletnim tempem. Startovne je dost vysoke, uz se to probiralu u Sela Maratonu, je to holt byznys – nechce, nejezdi. Ja obecne maratony a zavodeni na biku neprozivam, ale Drasal, Beskydy a Sudety patri mezi kultovky, ktere si obcas strihnu.
prave proto me to mrzi, jel bych ale to je fakt moc
a na občerstvovačkách sežereš co budeš moct.....hnát bičem, takovýhle parazity stovka navíc po 10 letech není nic..,při tom množství občerstvovaček
jo je sice hezky ze tam budou mit snad vsechno, ale za ty prachy se zucastnit, znicit bika a mozna este nedojet… vo nicem a letos to pocasi vypada, ze budou dalsi „legendarni“ sudety, ja sem se tesil, ze si to zkusim a nezkusim – nekradu
Nevim proc by clovek mel vyzirat obcerstvovacky…sami jsme si objeli dve tretiny Sely…dali si ty nejlepsi casti a nesnedli ani „ň“…nevim proc bych mel neco jist…ale zabranit mi v tom nikdo nemuze (abych jel..ne abych jedl…to muzou..)..samozrejme mi nesmi branit v ceste po normalnich cestach…to nesmi…(pochopim, ze na Selovi prej chytali v hradu…ale to nevim…to sme nevideli…)
Kdyby Sela stal 500,–, tak jsem ho jel…600,– je moc…stejne tak ostatni maratony…nekradu (zatim)
v porovnani s kvalitou jinych zavodu, ktere jsou za 400–500 celkem bezne mi to neprijde jako prehnane, ale souhlasim s tim, ze penez je to celkem dost… Ale castka prepocitana na hodinu na trati v porovnani treba s Jizerskou padesatkou vychazi docela dobre :)
To souhlasi. Ale treba porovnani s dopravou z Brna, s kempem a startovnym se dostavam na cenu XT prehazky z netu. Je to ale na kazdym, aby se rozhodl. Ja se rozhodnu hlavne podle pocasi i za cenu vyssiho startovneho.
Tak by me zajimalo kolik tech maratonu za rok objedete..
Šela,Maštale,12hodinovka,Drásal,Beskydy,Sudety + každý rok jeden navíc – letos pravděpodobně Jeseníky v Malý Morávce..
1 u nás 1–2 v zahraničí
loni 1, letos tak 5…
Malevil, Drasala, Sudety + par regionalnich akci (Liberecko)
Šela, Maštale, HD Vysočinou, Manitou, Sudety
Letos zatím 11, do konce sezony ještě tak 12.
z maratonu Krale, Drasala, Sudety. pak nejake ty 50-ky (Vimperk, Plzen) a par zavodu co sou pobliz. treba planuju Leadr Foxe na Zadove. kdyz k tomu pridam tak 6–8 XC zavodu tak je to na hranici financni unosnosti.. no jak se divam na stav uctu tak spise uz za tou hranici :))