Tak jak letos ? kdo se odváží ? já se po loňsku docela těším…
Tak jak letos ? kdo se odváží ? já se po loňsku docela těším…
Anketa: tak co ?
Když bude pěkně, tak pojedu:-)
Ja uvidim, rikam mozna ano, ale radeji bych ne (zasveceni vedi ;) )
pardon blbe zarazene
jasně, uvidíš ! zítra držim pěsti…
Tak vypada to spatne, neco se po me tluce, do haje. A to byla forma jako hrom.
Uz jsem se prihlasila na 170 km, ale mam z toho trochu vitr. Zatim nejdelsi zavod co jsem jela byl silnicni Kral Sumavy. Tohle ma o neco mensi prevyseni, ale je to delsi. A podle profilu tam kopcu zrovna malo neni. Jake to bylo loni?
pro mě težke, pač jsem jel a jel, a zapoměl odbočit na kratši variantu, tak jsem jel dal, utrpeni to zas nebylo ale měl jsem ještě starou těžši silničku s převody 53/39 – 12–23, takže jsem snad jednou musel slést :-(, ale jinak je to tam krásný, suprově organizovaný…ta první půlka je dost rychlá…
Tak jsem si precetla tvuj report, pekny! Me by teda asi polozilo, kdybych chtela jet kratkou, minula odbocku a vedela ze pojedu jeste nejakych osmdesat kilaku…
ja byl na zacatku pripravenej ze pojedu dlouho, ale vis jak, jedes v baliku, pak te orvou na kopci a sam proti vetru zadna slast, tak sem si rikal dojedu si kratkou at se netrapim, a dopadlo to jak to dopadlo… :-D
Neboj, jsme na tom stejne, taky jsme jeli 150 Krale, tohle bude stejna pohoda do startu do cile. Nejakych 20 na vic uz nehraje roli. T :)
Tam nejsou skoro zadne kopce…
Upřímnou soustrast k tomu jelitu na stehně. I já jsem málem šel několikrát k zemi a zvlášť na těch mokrých kostkách, jak to klouzalo. Pádů bylo hromada, fuj fuj.
No, uvažuji o tom. Teďka se dívám, že na krátké je kategorie pro juniory, tak asi pojedu krátkou. Ale problém je, že to je daleko … :(
pokud má někdo zájem, mám místo v autě
jedes na otocku ?
odjezd z ČB pátek cca 13.00 návrat po závodě, sprše a obědu.
Nemate nekdo digitalne profil Sudet? Nemuzu tonikde najit, mam to jen na letacku …
mam lonske
počkej, tos jel průměrem 177 tepů???
ano jel
proc ne, kazdej mame ty tepy preci jinak, taky byli casy kdy sem mel na dlouhym krali pres pet hodin a 185 tepu prumet…jo to byli casy
tady je muj :-D
jak to tam vypadá se silnicema co se povrchu týče a rizika defektu?
co si pamatuju z lonska, tak je tam par useku na kostkach, jinak to bylo dost v pohode…letosni zima nebyla vubec kruta tak by to mohlo byt podobny, ja to jel bez defektu na Mich Prorace2, ted mam novy contiky tak uvidime…
já se rozhoduju jestli vzít prorace na zadek a supersonic na předek nebo plášťovky na obě kola.
ja se nejvic bojim ze bude hnusne :-(
se uz neboj, bude hnusne:-)
a kdyz bude tak aspon nebudu od bahna jako ty :-D, takze beru blatnicek :-)
Tak tedy jako bylo to moc pěkný, sice to počasí mohlo být moudřejší ale i tak to šlo, aspoň nebyla zima :-)
dalo to 162 km s 2020 metry vejškovými, bez defektu a hlavne bez problému (hlaďak, seknutí či tak něco podobnýho)
o 16 minut lepší čas než loni, takže taky dobrý…
15 kat. 77 abs.
Zavidim! Ja jsem dostala smyk uz na 45.km a docela jsem se pomlatila. Nastesti nic vazneho, obrousena leva strana tela a nejake modriny. Ale bolelo to :-) No a pritel to polozil taky a zlomil si lopatku. Kdyz jsem mu zavolala pomoc, dojela jsem alespon do cile devadesatky. Moc hezky zavod by to byl, nebyt te smuly :-(
Jauvajs. :-(( Tak ať se z toho Jirka brzo dostane.
o tom jsem pak slysel v cili – tedy nic moc no, hlavne at se date brzo dohromady, pady byli, no trat mela proste zacit nejaky peknym kopcem a ne ze pojedem pres hodinu po rovinkach :-(
jeste pridam foto z Vysoke Srbske…
Vysokou Srbskou jsem si vychutnával nebo spíš ona mě. Ten kalup ze začátku mě docela překvapil.
ano Srbska boli, ale Odolov na 128 je o neco delsi a tim i horsi, navic je i uzsi…
oba ty kopce znam uz z lonska :-) navic Srbska se jede i pri Bikechallange, ale na biku se to jede hold snaz,
loni kazeta 12–23, letos 12–25 a v poho, i kdyz kdybych mel tu horskou 12–27 tak bych to tam taky kopnul :-)
tam byl aspoň asfalt a nesmekalo se mi zadní kolo jako na Srbské a nahoře čekala občerstvovačka, ale bylo to místo, kde jsem definitivně odpadnul ze skupiny a jel až do konce sám
„12–25 a v poho“ ? no kazdej ma poho asi nekde jinde…
Ty jo, já jezdím 14–25 a 25 tam mívám snad jednou do měsíce … ;)
ty jo tak si mel prijet, zalezi co k tomu mas za prevodniky a co k tomu mas za nohy :-D
převodníky 49–53 a nohy ty co mi namontovali v porodnici … ;)
hm 49–53 to je dobrej rozsah :-D kdo to dela ?
Shimano ? ;)
tak to bude nejaky hodne velky oldschool :-D
ted se dela 53/39, 50/34, ale to co pises sem tedy jeste nevidel :-D
Joooo, je to 39. Sorry, spletl jsem si čísilka… ;))
:-DDD
Jinak, teďka se chystám na Rampušáka, tak můžem porovnat tam… ;)
nejejdu, cerven je celej plnej,MTBbeskydtor, apache, mezitim budu meditovat :-D
jinak sem to nemyslel se porovnavat spolu, ale zkusit si proste Sudety , Vysoka Srbska byla kratka, ale Odolov to je jiny kafe.....
Hm, ale stejně bych asi jel 90km, je tam juniorksá kategorie. Možná příště, ale už jako muž. Takže neváhám dlouhou … ;)
tak to jsi asi dost dobrej…
;)
to asi na tom kole moc nejezdíš :-)
Fotogalerie z první části je na www.roadcycling.cz.
Fešák!
zihadlo, :-) diky
jejda a kde mam fotku z cile ? clovek co dojel predemnou ji tam ma, ten co dojel tesne zamnou taky… :o)
no asi tady ta rozmazana to bude www.roadcycling.cz/…p7078056.jpg
Přátelé bikeři! Tohle byly moje nejtěžší sudety! Vaše oblíbená brutální zdravotnice! :-P
To jako, že bylo potřeba hodně zravotních zásahů? :-)
Jo, mě krásně ošetřila silniční lišej hned v sanitce na asi 44.km. Ještě jednou díky Hajpi! Díky tomu jsem dojel aspoň krátkou. (i když mi výsledek neuznali)
No asi se dost padalo. Déšť a kostky. Já jel raději jak pos.. neb to tam neznám a trochu jsme se bál.
To jsi jel na tom karbonovým Scottu? Pochybuju, že bych ho přehlíd. Já se snažil držet v popředí, že tam budou lidi vyježděnější a nebude se tam tak brutálně zpomalovat a pak nastupovat u aut co to místama zúží.A pak mě vyhnala na trávu vlna od borce předemnou a zpět na asfalt jsem se vracel už naležato. Kluk co šel přezemě měl snad přeražený zub a slyšel jsem tu i o zlomené lopatce, ale pořadatelé si v tiskové zprávě pochnalují jen 9 odstoupivších.
Karbonovýho Scotta bohužel nemám. Vlny se snažím nedělat. A viděl jsem jen jednoho „čulibrka“ ve vesnici tak okolo 30km někdo objížděl zaparkovaný auto vnějškem a skočil z mostku. Ale kamarád tak padnul a krásně si obrousil Recordový páky a bok. Podklouznul mu v zatáčce bez varování předek a to je dost vyježděnej.
Aha, já reagoval na to MTB co máš v profilu.. Taky mám odřený duály a natržený sedlo. Jinak s kolem nic. Ještě abych se já brzo sloupal a bude to zas dobrý. Holt hromadný závody bez pořádnýho kopce na začátku jsou vždycky riziko.
Jezdit v balíku je třeba umět a ne každej to ovládá. Já bohužel taky moc ne. Je to daný počtem takovejch závodů. Já tak okolo 5ti ročně. Na bajku je to něco jinýho. Amyslím, že dost lidí je na tom podobně.
hazu to na vrch, budu sice mit po Beskydech ale jedu, mam zaplaceno a prihlaseno na 170 tak snad to nebude tak bolet, kdo dal ? nebo jedete na Krale ?
Taky takova vrazedna kombinace,ale musim,mam zadara startovne :-)
taky sem koukal ! respekt ! pojedem spolu ne ? :-)
Huraaa,beru od brachy gumicuk :-)))
No urcite by ses nechtel na trati trapit minimalne o hodku dele :-)))
Premek se nabid jako doprovod,to jeste nevi chudak co ho ceka :-)))
ja se prave bojim ze se budu trapit, pri nejhorsim to prehlasim na kratkou, ale zas ta je skoro o nicem…dva kopce :-/
Evi tak to se těším, kdybys potřebovala posbírat cestou, budu to jistit zezadu :-)))
taky jedes double ? nechapu Vas zensky… :-D
Jedu Krale , ale jednou Sudety snad dam… I kdyz letos asi bych mel spise ty Sudety vid
byl by to dobry trening na etapak, hlavne jizda ve skupine…
jasně stejně jako loni jedu dlouhou
Snad dlouhou, jde se přihlásit na místě, ne?
myslim ze jo, vzdycky to tak slo…ale ja uz jsem radsi prihlasenej – aspon mam takovy zavazek :-D ale bude to asi tvrdy…
Jsou tam nějaký extremy? 23z v poho?
cca 50 km Vysoka srbska – kostky na konci se to dost utahne, takze jednou sem to jel na 23 – nebylo nic jinyho a pak 25 a to uz bylo lepsi, pak jestli chces jet dlouhou tak je jeste jeden podobny kopec /nevim ted km – tak 110–120?/ ale po asfaltu – dost uzke…ale na Krale Sumavy to nema
Nejede nekdo z Brna (pres Brno) a nebylo by jedno mistecko s kolem? Jen cesta tam.Diky
to das ne v patek hezky na rozjeti :-)