Kdo vyhraje letosni tour de France ?
Kdo vyhraje letosni tour de France ?
Baba s nusi, co jezdi kazdej den kozam pro travu pres Pyreneje.. :-) (ale Armstronga bych netipoval – neco se mu stane..)
Před chvílí spadnul,ale je ok.Já mu to přeju.
Myslím to aby vyhrál :-),né aby padal
ja jim zase preju, aby nemuseli dopovat
Přeju to Armstrongovi. Ullrichovi taky, ale až příští rok.
Já to přeju Hemiltonovi nebo Ulrichovi, Lance už to vyhrál 5×, ale stejně si myslím, že vyhraje i letos:-/ a co říkáte na Pettachiho? je to lemra co?
Včera měl pád a udajně se z toho nedokazal vzpamatovat.A Čipolíny :-) má prej zánět v noze.Škoda,mohlo to být zajímavější.
Asi vyhraje zase Lance, ale po tom, co predvedl vloni Hamilton to moc preju jemu.
vyhraje lance
vyhraje asi LA, aspon podla vysledkov casovky druzstiev ma najlepsich spolujazdcov, ale dufam, ze ostatni zamakaju a rozhodne sa v poslednej etape (aby nebola nuda:-))) )
JOLY Sébastien. Je to francouz – urcite bude dobre znat trat. neni moc vpredu – dobre si rozlozil sily a setri se. je mladej – sil ma na rozdavani v zivote jsem o nem neslysel – bude to asi silnicar, a ty maji v tomhle zavode nejvetsi nadeje.
Podle me je to naprosto jasny. Teda jestli neupadne, oni jsou dost nesikovny :)
cyklisti to maj tezke :-) http://spravy.pravda.sk/foto.asp?…
Pekna imidzovka. V zivote som dres nezehlil, ale su vraj ludia, ktori zehlia aj ponozky, takze preco nie? :-))).
z kolika etap se závod skládá?
20 etap, 3.390 km, 21 tymu, 189 zavodniku, posledni etapa 25.7.
Tak teda po dnešní etapě je to pěkně zamotaný, možná to dopadne tak že 2 se perou a třetí se bude smát…
Mám pocit, že tak jak dojel v pohodě Voeckler ve žlu?áku jim po 10 etepě celkem brnká na nervy. Uvidíme co bude po po páteční a sobotní horské etapě … Celkem má moje sympatie zatím je to nuda pro diváky a hodně práce pro doktory.
Vhraje L. A. pokud bude zdravej. Má asi nejlepší tým a kopce teprve příjdou. Po rovině umí dneska každej. Ztráta někde kolem 10 minut není žádná tragédie. Nesnáším ho, ale myslím, že vyhraje.
Co ti proved? Vadí ti že je dobrej? Nechápu jak může někdo o člověku se kterým v životě nepromluvil ani slovo říct, že ho nesnáší… no nic..
On není dobrej, je nejlepší. A pokud chceš vědět co mi vadí, tak si někdy přečti co napsal. Je to typickej, nadutej sedlák z Texasu. Ale to nesnižuje jeho cyklistickou kvalitu.
No já to právě četl. Ale asi jsem z toho získal opačnej pocit než ty. Mě se právě líbí to, jak tam celkem bez nějakýho přikrašlování popisuje jakej byl blbec a jak blbě se choval – to by buran z vidlákova neudělal páč tomu ani nedojde že se chová blbě. Ale to je fuk. Máš právo na svůj názor :)
Jsem na něj zvědavej až a jestli vůbec přijede do Prahy.