Nazdarek. Tak si kamos poridil vysokorychlostni pripojeni a ja se vas ptam, jestli nekdo nevite, kde tuto hru na pc sehnat. Anebo jinak. Nemate ji nahodou nekdo, ze byste ji vypalili? diky
Nazdarek. Tak si kamos poridil vysokorychlostni pripojeni a ja se vas ptam, jestli nekdo nevite, kde tuto hru na pc sehnat. Anebo jinak. Nemate ji nahodou nekdo, ze byste ji vypalili? diky
Já mam doma Cycling manager 4. Momentálně pracuje partička lidí na jeho odheslování.
Jen počkej, Zající!
ja mam cyklomanazera demo 3.0. velikost instalacky: 90 mb. muzu vypalit/ zaslat postou. objednej nejlepe emailem.
Ještě existuje hra pod názvem Supertour3 . Stáhl jsem ji z netu a docela sem čuměl co to všechno uí na to, jak je to malej soubor. Je to pohled 3d zezadu na závodníka. Je to jako v reálu. když ti v kopci šlehne, tak se propadáš a propadáš :-). Má to hodně dobrých možností.Akorát škoda že to nemá trochu lepší grafiku. Existovat novější verze, tak by to bylo poměrně zajímavý.
Tu su nejake cyklistické neviemco na stiahnutie http://www.tandjehoger.com/…ownloads.php
Kdy si ji stahoval,je na tej adrese ještě??
Mam jí eště na CD vypálenou. Jinak jí maj na http://www.the-underdogs.org/ , klikni nahoře na záložku „sport“ a projeď to. Hrál sem to na starym PC a bylo to paráda – na tu dobu. Dneska už se ale nechytá, škoda že nejni novější verze.
me to netachci:)zas tam mam nejakej terror:(!!poslal bys mi ji kdyztak postou??na CD??
Ta hra ma sbalena asi 2 MB. Jestli to chces poslat, tak se mi ozvi na mail.
Nebylo by radši lepší šlapat do pedálů něž sedět u počítače? Nejsi náhodou na jiném fóru? Tady většinou dikutují cyklisti , co občas sednou na kolo. Já mám taky doma internet, ale než hrát něco takového, bleeeeeee. Najdi si jiné fórum… Nejsi náhodou z Prahy ? …
No a co, zajímá ho cyklistická hra. Taky nechápu, proč v souvislosti s hrou řešíš, odkud je. Pokud tě nezajímá nadpis „hra tour de france“ tak sem nelez a nemusíš pak posílat lidi na jiný fórum ne? :-)
Promiň, ty jsi z Prahy , tak to nepochopíš, že ještě existuje nějaká příroda,kde se dá bikovat. Proti pražákům nic nemám ale osobně je lituji, ten smog dělá svoje a příroda tak daleko. Ovšem vyjímky se najdou viz Sosna. Máš pravdu já sem moc nelezu toto fórum mi stejně nic nedá. Pokud to nemáš v nohách, tak ti stejně nic nepomůže. Bohužel vlastní zkušenost.
On si asi nechtěl pořídit tu hru v rámci tréningu.
No a k té Praze, nebydlím v části Prahy, kde by mě trápil smog a co se týká přírody, tak obora Hvězda 5km, Divoká Šárka 8km, Prokopák 5km… Nejezdí každej z Prahy po magistrále
Máš pravdu, my v Praze jsme tu samej primitiv. Zvířátka známe jenom ze zoo a stromy ze Stromovky, smog nám leze na mozek a tak trávíme 20 hodin za monitorem. Mimochodem, slovo „vyjímka“ se správně píše „výjimka“.
Na to jsem čekal celej život, až ze mě někdo z místa, kterému se říká „Králíky“ bude dělat nechápavý pako. :-)
Jako nemuzes neuznat, ze jet se projet po tom, co prijedes je divny, ne? A jezdit do mrtva je taky po kazdy ne moc vhodny…takze proc ne.
Rekl bych, ze to, co budu delat ve svem volnem case krome kola, je jen a jen moje vec a nevidim nic spatnyho na tom, ze nepujdu do hospody nebo k TV, ale misto obvyklych her si zahraju nejakou cyklistickou. A pokud si hodlas resit svy komplexy z toho, jak kvalitni jezdec jsi, tak prosim ne na ukor nekoho jinyho. Mimochodem, z Prahy ani zdaleka nejsem. Bydlim v docela maly vesnici a prirodu mam vsude kam se otocim. Jinak vam vsem ostatnim, kteri jste mi dali tipy, moc dekuju. Mozna si tedy necham dokonce i neco vypalit. Mejte se…
To nebylo na me, ze ne? Ja s tebou souhlasim… :))..
Jinak…dal bych ti typ, ale ani za boha si na tu hru nemuzu vzpomenout…to je jedno, ja si jdu radsi zaparit Global Operations :)
zase dalsi cyklo-fasista, pre ktoreho je kazdy, kto nebikuje 100% svojho volneho casu menejcenny – len takych viac… :-/
Promne zamne si hrejte co je libo, já se radši věnuji cyklistice.
venujes jen a jen cyklistice? nic jinyho te nezajima? nepripadas si tak trochu omezenej?
Neboj kamaráde, to tě časem taky přejde :-). A to já si zas zahraju rád. Třeba i když je venku hezky. prostě třeba nemam zrovna na kolo náladu, o to víc se na něj těšim příště. Jsou prostě lidi, který se kolem jednoduše neživěj :-).
ze by DC++ a hledat?:-)