Ahoj, naposledy jsem jezdil na BMX do puberty, pak mi bylo ukradeno :) Takže buďte prosím schovívaví. Nyní bychom s přítelkyní chtěli koupit „něco“… Chtěli bychom jezdit v přírodě, ale sem tam přejet i něco po asfaltu. Takže první dilema, které mám je, jestli TRAK nebo MTB. Já sám bych si občas chtěl trochu zařádit (třeba v lese) a mám přes 90kg, takže bych také rád něco co vydrží. Je kolo pro mne cca do 16 tis. a pro mou polovičku do 11 tis. spolehlivé? Jelikož nejsem znalec, tak vybíráme podle vzhledu. Líbí se mi APACHE TANKA TATE D (má kotoučovky). Co si myslíte o této značce? Moc jsem o ní nevěděl, až teď jsem zjistil, že tato kola české výroby existují. Také mi asi řeknete, že ty kotoučovky u kola této ceny asi nebudou nic moc že? Podle čeho se vybírá velikost rámu? Páčky nebo gripshifty?
Dále bych rád věděl, jestli se budu sám nějak v této oblasti vyvíjet. To znamená, jestli až na tom kole něco najedu, tak jestli poznám co mi nevyhovuje, co je třeba upgradovat nebo jaké další kolo koupit.
Předem díky moc za rady, tipy a triky.
Michal