• Andrew

Dotaz: Je tento šroubek, který koriguje pozici těla přehazky a opírá se o patku, nastaven z výroby? Nevědomky jsem s ním pohnul. Vrátil jsem ho cca do stejné pozice, ale nepamatuju si ji přesně. Jak moc to ovlivňuje fci přehazky a pokud je to z výroby, dá se to nějak zpětně nastavit? Nebo z toho dělám zbytečně kovbojku?

0 0
    • wroum  

delas z toho telenovelu. je to v podstate jedno. jestlis si ho vratil priblizne stejne tak nevim v cem by moh byt eror

0 0
    • Palo TT  

Pokial si dobre spominam, tak pre SRAM prehadzovace ma byt vzdialenost horna kladka – kazeta 2.5 clanku retaze.

0 0
    • Honza z H  

Při zařazení největšího pastorku tím šroubkem nastavím vůli mezi zuby horní kladky a pastorku. Nastavuji od oka a točím klikama na volno a sleduji řetěz při řazení. Hlavně nesmí docházet ke kontaktu ozubení kladky a kazety na žádném převodu. Vědu v tom nehledám.

0 0
      • marhi  

Je to o tom jak hodně to chceš mít napnutý. Něco obdobného jsem teď řešil na Campagnolu. Když je to povolený tak občas při projetí díry, nebo jiné nerovnosti řetěz bouchá o vidli. Ale to důležité je, že je pak líné řazení. Tak jsem to trochu přitáhl a teď to má ten správný fofr. Ale nesmí se to přitáhnot moc páč pak to zas nechce řadit. Ta pružina pomáhá napnout řetěz a to je to co by tě mělo zajímat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.